nb1.hu

Hiába fordított, a hajrában kikapott a Loki, büntetőgóllal nyert az Újpest

A Kecskemét döntetlent játszott délután.

A DVSC az osztrák élvonalbeli Rapid Wien ellen lépett pályára szombat délután.

A felkészülési mérkőzésen Beljo góljával a bécsi csapat szerzett vezetést a 8. percben, amit szűk negyedórával később Domingues szöglete után Romanchuk egyenlítőgólja követett. A Loki csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a 60. percben talált be, amire a fiatal Bischof fejesgólja volt a válasz. A hajrában egy távoli lövéssel nyerte meg a mérkőzést a Rapid Wien, az osztrák csapat keretében nem volt ott az új szerzemény, Bolla Bendegúz.

SK Rapid Wien – Debreceni VSC  3-2 (1-2)
gólok: Bejlo (8.), Bischof (69.), Dursun (101.) ill. Romanchuk (21.), Dzsudzsák (60.)
DVSC: Megyeri – Stojkovic, Lagator, Romanchuk, Ferenczi – Ojediran, Szuhodovszki – Szécsi, Dzsudzsák, Domingues – Bárány. Csereként pályára lépett: Engedi, Manrique, Kohut, Senaga, Szűcs, Polozsij, Hornyák, Shaghoyan, Vajda. Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics

A délelőtti Szeged elleni siker után délután a Békéscsabával mérkőzött a Kecskeméti TE. Szabó István a keret másik felét küldte pályára az NB II-be visszajutó csapat ellen. Az első félidőben a 2005-ös születésű Szendeff Bence próbázóként kapott bizonyítási lehetőséget.

A KTE a 28. percben hátrányba került, Czékus jobbról, 18 méterről lőtte ki védhetetlenül a bal felsőt. A kecskemétiek csak a találkozó hajrájában tudtak kiegyenlíteni egy labdaszerzés utáni gyors akciót követően: a csereként beállt Kovács Kolos egy csel után lőtt a jobb alsó sarokba.

Kecskeméti TE – Békéscsaba 1-1 (0-1)
gólok: Kovács K. (80.) ill. Czékus (28.)
KTE: Varga B. – Nagy K., Meszhi, Vágó, Leoni, Kotula, Derekas, Zsótér, Helmich, Májer, Szendeff. Cserék: Pálfi (k), Vattay, Polyák, Kovács K. Vezetőedző: Szabó István

Az Újpest a délelőtti órákban 1-1-es döntetlent játszott a német harmadosztályú Waldhof Mannheimmel, délután az osztrák St. Pöltennel mérkőzött meg Bartosz Grzelak csapata.

A második félidő elején Csoboth szerzett labdát a félpályánál, majd rágyorsított és hamar a tizenhatoson belül találta magát, ahol a magyar válogatott támadót szabálytalanul borította fel a St. Pölten egyik védője. A tizenegyest Mucsányi Márk végezte el, higgadtan a bal alsóba gurított. A meccs hajrájában közelebb járt az Újpest a második gól megszerzéséhez, de az eredmény már nem változott.

A fővárosi lila-fehérek követőző ellenfele jövő csütörtökön az Al-Ahli lesz.

SKN St Pölten – Újpest FC  0-1 (0-0)
gól: Mucsányi Má. (49., 11-esből)
ÚFC: Banai (Genzler) – Kobouri (Máté), Eckl, Keita (Mucsányi Mi.) – Baranyai, Árki, Mucsányi Mi. (Nunes), Kollarik (Karamoko) – Csoboth (Simon B.), Dénes – Mucsányi Má. Vezetőedző: Bartosz Grzelak

Nem bírt német ellenfelével az Újpest, bombagól a Vidi, gólzápor a ZTE meccsén

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC