nb1.hu

Hertha: a kritizáló Dárdainak keményen visszaszólt a menedzser

Comore-szigetek kisebb meglepetésre kettőből két vb-selejtezőjét megnyerte Afrikában: a Közép-afrikai Köztársaságot 4-2-re, Ghánát 1-0-ra verte a mezőkövesdi Younn Zaharyt is a soraiban tudó válogatott.

Mindkét találkozón gólt szerzett az a Myziane Maolida, aki klubcsapata, a Hertha színeiben egyszer sem kapott játéklehetőséget a szezonban, sőt, a meccskeretbe is mindössze egyetlen alkalommal nevezte őt Dárdai Pál vezetőedző.

Dárdai a Hertha hétközi sajtótájékoztatóján kemény szavakkal kritizálta a 24 éves játékost: azt mondta, sosem látott még ennyire lusta játékost, egyben bejelentette, hogy Maolida kegyvesztett lett nála, így a téli átigazolási időszakban távozhat.

A játékos menedzsere, Philippe Lamboley a Fussball Transfersnek adott interjújában visszaszólt Dárdainak.

„Egyetlen dologban egyetértek Dárdai úrral: minél hamarabb meg kell szabadulnunk egymástól. Szerintem bántja őt, hogy Myziane ennyire jól játszik a válogatottban, és azt sem vette észre, hogy ő nem szélső, hanem középcsatár.”

A korábban a francia utánpótlás-válogatottakat végigjáró Maolida a tavaszi szezont kölcsönben a francia élvonalbeli Reimsnél töltötte, tíz mérkőzésen egy gólt szerzett.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC