nb1.hu

Harc az NB II-ért: Urbán tiszteletről, Pető pedig anyagi különbségekről beszélt

Semmin sem változtatott a BVSC.

Vasárnap megrendezik az NB II-es osztályozók odavágóit. A Keleti csoportot veretlenül megnyerő BVSC a Szentlőrincet fogadja. Urbán Flórián szerint nem változtattak a felkészülésen a sorsdöntő meccsek előtt.

„Minden ellenfelet ugyanúgy tisztelünk, viszont nem mindegy, hogy mi a nevük? Ugyanúgy tizenegyen lesznek ők is, és mi is a pályán, megmérkőzünk és meglátjuk ki lesz a jobb. De mindent ugyanúgy csinálunk, ugyanúgy edzünk, ugyanannyit videózunk az ellenfélből, mint ezelőtt. Ugyanannyira fontos ez a meccs, mint bármely eddigi a szezonban. Az egy más kérdés, hogy ezért más jutalom jár, ha sikerrel vesszük az akadályt” – mondta a BVSC edzője.

A Veszprém nagy csatában végzett az élen a Nyugati csoportban. A veszprémiekre a Nyíregyháza elleni párharc vár. Pető Tamás őszintén nyilatkozott az összecsapás előtt a vehir.hu-nak:

„Egyetlen csapatot akartunk elkerülni, a Nyíregyházát, de csakis a távolság miatt. El kell majd utaznunk egy nappal korábban, hiszen úgy nem lehet tisztességesen helytállni, ha előtte több száz kilométert utazik az ember. A helyzet a klubunk kasszáját még tovább fogja terhelni: miközben a Nyíregyháza körülbelül 700 millió forintból gazdálkodhat, addig mi tízszer kevesebből” – mutatott rá a Veszprém trénere.

A Kozármislenyre pedig az az Iváncsa vár, amelyik a Magyar Kupában már bemutatott egy nagy bravúrt az FTC búcsúztatásával.

A vasárnapi program:

17.30: HR-Rent Kozármisleny-Iváncsa KSE
17.30: Practical VLS Veszprém-Nyíregyháza Spartacus FC
17.30: BVSC-Zugló-Szentlőrinc

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC