nb1.hu

Hamburg: ötletes videó Németh András érkezéséről

Patinás csapatban bizonyíthat.

Az NB1.hu szerdán jelezte, hogy Németh András a német másodosztályban érdekelt Hamburg csapatában folytathatja a pályafutását. Pénteken kiegyenesedett a kérdőjel, mivel a hamburgiak a hivatalos oldalukon jelentették be Németh megszerzését.

A közleményből kiderül, hogy a 20 éves futballista 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá. A sportigazgató Jonas Boldt elmondta, már nyáron is figyelték az 1-szeres magyar válogatott futballistát.

 

Nagyon tetszik az a játékstílus, amit a HSV képvisel. Emellett a vezetőedzővel folytatott beszélgetés szintén meggyőzött” – mutatott rá Németh András, aki a belga élvonalban edződő Genknek intett búcsút. A futballista értékét a Transfermarkt 2 millió euróra becsüli.

 

Németh érkezését ezzel az ötletes videóval támasztották alá a hamburgiak:

A Hamburg jelenleg második helyen áll a német másodosztályban (ez a szezon végén feljutást érne). A csapat 17 meccsen 34 pontot szerzett, a listavezető Darmstadt 36 ponttal rendelkezik. A klubot egyébként 1887-ben alapították. Komoly sikereket ért el korábban, hazája bajnokságában 6-szor végzett az élen, emellett 1977-ben KEK-et, 1983-ban pedig BEK-et nyert.

Németh András új gárdája a Braunschweiget fogadja vasárnap 13.30-tól a bajnokságban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC