nb1.hu

Halmai Ádám: A rengeteg edzés és plusz munka meghozta gyümölcsét – videó

A Fradi sportigazgatója elárulta, melyek az új szerzemény erősségei. 

Péntek délután beszámoltunk róla, hogy szerződtette a Ferencváros az NB II-es Soroksár játékosát, Halmai Ádámot. A 21 éves támadó nem került ismeretlen közegbe, hiszen a téli spanyolországi edzőtáborban már megmutathatta magát. A játékos és Hajnal Tamás sportigazgató a klub hivatalos oldalán a FradiMédiának nyilatkozott a szerződés aláírása után. 

 

“Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ha most visszanézem az elmúlt két-három évemet, illetve az egész eddigi pályafutásomat, akkor azt mondom, hogy a sok befektetett munka és idő, a rengeteg edzés és plusz munka meghozta a gyümölcsét, és most itt lehetek a Ferencvárosban. Télen az edzőtáborban voltam én is kint a Fradival és pont Pászka Lórival voltunk egy szobában. Nagyon sokat beszélgettünk, ugye ő is Soroksárból került ide a Ferencvéroshoz.  Ő is mesélte, hogy az elején nehéz volt, hiszen más szint, de az, hogy ilyen körülmények között játszhatott, azt eredményezte, hogy sokat fejlődött”- nyilatkozta a FradiMédiának Halmai.

“Ádám játékát az egész évben nagyon intenzíven tudtuk figyelni. A Soroksárban nyújtott teljesítményével felhívta a figyelmünket, télen pedig volt lehetőségünk a jó együttműködésnek köszönhetően, amit a Soroksárral folytatunk az elmúlt években, hogy nálunk csinálja a felkészülést. Ott, tesközelben még jobban megismerhettük mind a személyiségét, mind pedig a kvalitásait, és látszik rajta, hogy egy olyan típusú játékos, aki nagy szenvedéllyel, alázattal bír a foci iránt. Mindent ennek rendel alá. Ezen kívül nagyon jó fizikális adottságokkal rendelkezik, intenzív játékra képes; amit a számok is mutatnak, hogy benne van a gól a játékában. Tudjuk, hogy sokat kell még fejlődnie, de szeretnénk ha ezt az utat közösen járnánk be” – mondta Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója. 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC