nb1.hu

Haladás: rövidesen ketten is visszatérhetnek – reakciók

Egyik védő sérülése sem súlyos.

A Haladás a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy a védelemből két játékos (Csató Martin és Bosnjak Predrag) is kidőlt. A közleményből kiderül, hogy egyik futballista sérülése sem súlyos.

„Még a Tiszakécske elleni mérkőzés előtti utolsó edzésen sérült meg a bal térdem. Mint kiderült, részlegesen – 60-70 százalékban – elszakadt a belső oldalszalagom. Szerencsére nem kell műteni és ugyan az első pár hétben semmit sem csinálhattam, azóta elkezdtem a rehabilitációt. Most már a guggolásnál tartok, a gyors gyaloglás is mehet és hétfőtől kocoghatok is. Szerencsére minden nap jobb, javul a térdem. Nem akarok jósolni, hiszen nem tudom hogy alakul a térdem állapota, de remélem, hogy a Gyirmót ellen már vállalhatom a játékot” – adott helyzetjelentést Bosnjak Predrag.

Csató Martin így nyilatkozott az állapotáról:

„Az ajkai meccsre készültünk, amikor az egyik edzés után a jobb combhajlítóizmomban fájdalmat éreztem. Ultrahanggal megvizsgáltak és kiderült, hogy elszakadt a combhajlítóizmom. Azóta többek között masszázst, lézerterápiát, ultrahangot kapok és szerencsére gyorsan javul az állapotom. A tervek szerint jövő héten már elkezdek kocogni, futni és ha minden jól alakul akkor – ugyan jövő szombaton Kazincbarcikán még nem – a Gyirmót ellen már ismét pályára léphetek” – mondta Csató.

A 40 ponttal rendelkező Hali a hetedik helyen áll az NB II-ben. A szombathelyiek április 2-án a Kazincbarcika otthonában vendégeskednek. Bosnjak Predrag és Csató Martin a HLSZ adatbankja szerint a mostani idényben 24 bajnokin jutott szóhoz.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek