nb1.hu

Gyurcsóék legyőzték Langékat, Bolla Bendegúzék egyszerűen megállíthatatlanok

Szalai Gábor ezúttal nem lépett pályára.

A cirpusi élvonal 22. fordulójában a 6. helyen álló Omonia Nicosia a 3. AEK Larnakához látogatott. A vendégek kezdőjében ott volt Lang Ádám, aki a norvég Kjetil Rekdal kinevezése óta mindhárom bajnokin végigjátszott.

A vendégek már a 3. percben megszerezték a vezetést Fransson találatával, ami után Gustavo Ledes még az első játékrész hajrájában egy pazar bal lábas lövéssel egyenlített. A hazaiaknál Gyurcsó Ádám a 67. percben lépett pályára és pár perccel később együtt örülhetett csapatával, hiszen Sol találatával fordított az AEK Larnaka és megnyerte a mérkőzést.

A svájci Szuperliga 21. fordulójában a 3. helyen álló Servette a második St. Gallen otthonában vendégszerepelt. A genfieknél Bolla Bendegúz a kezdőcsapatban kapott helyet és 56 percig volt a pályán. A Servette 2-0-ra nyert és megelőzte riválisát a tabellán. A fővárosi csapat utoljára tavaly szeptemberben kapott ki a Szuperligában, Bolláék azóta 14 bajnoki mérkőzésen veretlenek!

A játéknap másik mérkőzésén a 4. FC Zürich a tabella 11. helyén szerénykedő Lausanne ellen, kétgólos vendég előnyből felállva 2-2-es döntetlent játszott. Szalai Gábor a kispadon ült.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC