nb1.hu

Győzelemmel indított a Haladás, az NB III-ra is van remény

A legfanatikusabbak is képviseltették magukat.

A héten érkezett a hír, hogy a Haladás mögött álló gazdasági társaság megszűnt. Ez azonban nem jelenti automatikusan azt, hogy a szombathelyi felnőtt labdarúgásnak is véget kell érnie. A Haladás helyzetével már számos cikk foglalkozott az NB1.hu, melyek a linkre kattintva visszakereshetőek.

A jelenlegi helyzet az, hogy a Haladás VSE, az Illés Akadémia és az önkormányzat összefogásával szeretnének létrehozni egy adósságok nélküli gazdasági társaságot, amely továbbviheti a felnőtt focit. Az azonban még nem dőlt el, hogy a negyedosztályban vagy az NB III-ban.

Az viszont egyre biztosabb, hogy lesz csapat. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a Haladás VSE szombaton lejátszotta az első felkészülési mérkőzését Szenci Imre vezetőedző irányításával a Vitnyéd ellen, ahol a szombathelyiek 2-1-es győzelmet arattak. A hazaiak góljait Szenci Bence és Horváth Arnold szerezték. A Haladás ultrái körülbelül 100 fővel képviseltették magukat a találkozón.

Nagyon fontos fejlemény a Haladás szempontjából, hogy az Illés Sport Alapítvány által létrehozott ISA Haladás Kft. tagja lett az NB III-as indulási joggal rendelkező Körösladányi MEDOSZ Sportkör. Mindez az ISA Haladás cégkivonatából derült ki.

A körösladányiak az előző idényben negyedik helyezést értek el, de az önkormányzati választás másnapján bejelentették, hogy nem indulnak a harmadosztályban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC