nb1.hu

Gyirmót: a Budafok korábbi edzője érkezett

Játékosként már szerepelt a gyirmóti csapatban.

Pár nappal ezelőtt vált biztossá, hogy az új szezonban nem Csertői Aurél fogja irányítani a Gyirmótot. Az NB II-es klub Csizmadia Csaba személyében megtalálta Csertői utódját:

„Klubunk tulajdonosai a mai napon megállapodtak csapatunk új vezetőedzőjével. A mai naptól a Gyirmót FC Győr vezetőedzője Csizmadia Csaba. Az UEFA PRO Licences tanfolyamát jelenleg végző szakemberrel klubunk 2+1 éves szerződést kötött. A vezetőedző nem először dolgozik Gyirmóton, hiszen korábban már, mint játékos másfél éven keresztül erősítette csapatunkat. 2012 telén érkezett a Ferencváros csapatától és az itt eltöltött idő alatt 44 alkalommal lépett pályára a másodosztályú bajnokságba, valamennyi alkalommal kezdőként, melyeken összesen 5 gólig jutott. Korábban 2007-től 12 alkalommal szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban.

Pályafutása befejezését követően a 2019-2020-as szezont megelőzően a Budafok edzője lett. Az idény végén csapatával feljutott az élvonalba, ahol egy idényt követően kiesett az NB I-ből. 2021 októberétől ismét a BMTE vezetőedzője lett, ahol 2022 augusztusáig tevékenykedett.

“Nagyon boldog vagyok és köszönöm, hogy a vezetőség rám gondolt. Nagyon rövid időn belül sikerült is megállapodni. Örülök, hogy visszatérhettem Gyirmótra, mivel van kötődésem a klubhoz. Minden feltétel adott ahhoz, hogy jól szerepeljünk az előttünk álló szezonban. Motiváltan és teli energiával érkeztem és biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk.” – nyilatkozta az új vezetőedzőnk” – áll a gyirmótiak közleményében.

A Gyirmót a hatodik helyen végzett az NB II-ben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC