nb1.hu

Gyász: Elhunyt a holland csapat egykori magyar játékosa, végső nyugalomra helyezték Komora Imrét

Mészáros László Hollandiában és Németországban futballozott.

A holland Fortuna Sittard hivatalos oldalán számolt be a szomorú hírről, miszerint mindössze 47 évesen elhunyt a klub egykori magyar labdarúgója, Mészáros László – szúrta ki a Csakfoci. A korábbi labdarúgó az 1990-es évek elején az egyesület utánpótlásában pallérozódott, majd a 2000-es évek elején profiként játszott a csapatban. 118 hivatalos mérkőzésen lépett pályára, a Fortunával az élvonalban is szerepelt.

Mészáros a fellelhető adatok szerint játszott fiatalon Debrecenben, majd viszonylag korán Hollandiába került, de Németországban is futballozott.

Családja, barátai, játékostársai, játékosai és tisztelői kísérték utolsó útjára hétfőn Budapesten a Farkasréti temetőben Komora Imrét. A 84 éves korában elhunyt kispesti legenda augusztus 15-én távozott az élők sorából, akit a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Honvédség, és a Budapest Honvéd FC saját halottjának tekinti.

A megemlékezésen ott voltak régi játékostársai, Kozma Mihály, Pál József, Vági István és Tóth Kálmán, a Komorával sorozatban három bajnoki címet nyert játékosok, Nagy Antal, Garaba Imre, Varga József, Gyimesi László, Esterházy Márton, Détári Lajos, Andrusch József, Dajka László, Sallai Sándor és Bodonyi Béla, valamint a fiatalabb korosztályból Mátyus János és Bárányos Zsolt. A Budapest Honvéd FC-t Séllei Árpád a klub ügyvezető igazgatója és Kaszás Kálmán krónikás képviselte.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC