nb1.hu

Gulácsinak távoznia kell az RB Leipzigtól?

Egy kapusnak nyáron biztosan távoznia kell az RB Leipzigtól – jelezte az MTI.

„Izgalmas döntés lesz. Ez a hármas a nyáron túl nem fog működni” – mondta Rouven Schröder sportigazgató a Bild egyik podcastjában, utalva arra, hogy Gulácsi Péter és Janis Blaswich a klub játékosa, míg Maarten Vandervoort nyáron csatlakozik az együtteshez.

A 33 esztendős Gulácsi súlyos sérüléséből felépülve visszavette az elsőszámú kapusposztot Blaswichtól, aki jól helyettesítette a magyar hálóőrt, meghívták a német válogatottba is, teljesítménye azonban később visszaesett.

A 22 éves belga Vandevoordt jelenleg a Genk csapatában véd, de már aláírt a lipcseiekhez, és a szakértők szerint a klub benne látja a jövőt.

Schröder hozzátette: a döntésnél, illetve a fizetéseknél gazdasági szempontokat is figyelembe vesznek. Elképzelhető, hogy akitől elköszönnek, attól nem végleg búcsúznak, hanem kölcsönadják.

A Lipcséhez 2025-ig aláíró Gulácsival kapcsolatban megjegyezték: a válogatott kapus a sérülését követően úgy döntött, hogy marad, megpróbálja kiharcolni a helyét, hogy számításba vehessék a nyári Európa-bajnokságon, így jelenleg a 32 éves Blaswich távozására van a legnagyobb esély.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC