nb1.hu

Gulácsi újra csapatkapitányként vezette győzelemre a Lipcsét

Az RB Leipzig már biztosan ott lesz a BL kieséses szakaszában.

Több mint egy év kihagyás után ismét hazai környezetben védett kezdőként az RB Leipzig magyar hálóőre, Gulácsi Péter. A Young Boys elleni Bajnokok Ligája mérkőzésnek már nem volt különösebb tétje: a németek a Manchester City mögött a második helyen biztos továbbjutóként, a svájciak biztos harmadikként az Európa-ligában folytatják a küzdelmeket. Willi Orbán még mindig a sérültek listáján.

Gulácsi Péter csapatkapitányként vezette ki csapatát a Red Bull Aréna gyepére, és az 5. perc végén Benjamin Sesko góljának nem sokáig örülhetett, hiszen les miatt érvénytelenítették a találatot. A 20. percben egy vendég szöglet után Niasse közeli fejesét védte bravúrral Gulácsi.

Az első félidő különösebb helyzet nélkül zárult, a második játékrész elején viszont Sesko látványos gólt szerzett, amit meg is adtak, 1-0. Két perccel később Ebrima Colley egy ellentámadás után közelről egyenlített, Gulácsi tehetetlen volt, 1-1. Újabb 3 perc telt el és Forsberg lőtt tizenhat méterről a hálóba, 2-1. A 72. perc a Young Boys el jutott egy lesgólig, majd akadt még néhány helyzete mindkét csapatnak, de az eredmény már nem változott.

A csoport másik mérkőzésén az erősen tartalékos Manchester City 3-2-re nyert a Crvena zvezda otthonában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC