nb1.hu

Gulácsi megint lehúzta a rolót, Balogh a Parma egyik legjobbja volt

Ádám Martin még mindig gólképtelen.

NÉMETORSZÁG
Az RB Leipzig Openda góljával 1-0-ra nyert a Heidenheim vendégeként, Gulácsi Péter és Willi Orbán végig a pályán voltak. A magyar válogatott kapus a Lipcse zsinórban negyedik bajnokiját hozta le kapott gól nélkül.

A Bundeliga 2 nyolcadik fordulójában az Eintracht Braunschweig fontos három pontot szerzett a Hannover ellen és kimászott a veszélyzónából. Szabó Levente kezdőként 72 percig volt a pályán, a hazaiak 2-0-ra nyertek.

OLASZORSZÁG
Balogh Botond a Parma védelmének egyik legjobbja volt a Bologna elleni bajnoki találkozón, ami gól nélküli döntetlennel zárult. A fontos idegenbeli pontot szerző Parma az 52. perctől emberhátrányban játszott, a magyar válogatott védő végigjátszotta a mérkőzést.

AUSZTRIA
Az SK Rapid 1-0-ra nyert az Altach otthonában és visszaugrott a tabella élére, Bolla Bendegúz végig a pályán volt a bécsi csapatban.

EGYESÜLT ÁLLAMOK
A bajnoki címvédő Columbus Crew 3-2-re legyőzte a Gazdag Dániellel felálló Philadelphia Uniont. Egy fordulóval az MLS alapszakaszának vége előtt a rájátszás eléréséhez a záró fordulóban a Philly-nek hazai pályán meg kell vernie a tavalyi alapszakasz-győztes Cincinnatit.

Az idén alulteljesítő Sporting Kansas City 3-0-s vereséget szenvedett a Los Angeles FC-től, Sallói Dániel a második félidőt végigjátszotta.

GÖRÖGORSZÁG
Ádám Martin
kezdőként 59. percet töltött a pályán az Aszterasz Tripolisz csapatában, amely 3-1-re nyert az athéni Kallithea vendégeként.

ROMÁNIA
A Sepsi OSK 4-0-s győzelmet aratott a Hermannstadt otthonában és felugrott a tabella 8. helyére. Sigér Dávid a 82. percben lépett pályára csereként.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC