nb1.hu

Grzelak az első gól igazságtalanságáról, Bognár a fáradtságról is beszélt – reakciók

Az NB I második fordulójában a Paks 2-1-re legyőzte az Újpestet.

Paks-Újpest: a hazai kapufákra Ljujic bombagóllal válaszolt, de a végén jött a csattanó

A találkozó után mindkét vezetőedző értékelte a látottakat.

Bognár György (Paks): „Picivel jobban játszottunk, mint az Újpest. A három kapufát figyelembe véve, amiből két kijátszott ziccer volt, megérdemelten nyertünk. Az egyenlítő gól után megfordult a fejemben, hogy döntetlen lehet, mert a hatvanadik perctől éreztem, hogy elfogyott egy-két játékosunk, a három nappal ezelőtti meccs azért még benne van a lábakban. Ebben az időszakban kevesebbet mutattunk abból, mint amit játszani szoktunk.”

Bartosz Grzelak (Újpest): „Az első félidőben túl passzív volt a csapatom, nem presszingeltünk, nem ültek a passzaink, merevek voltak a játékosaim. A második félidőben feljavultunk, agresszívebbek lettünk, igyekeztünk gólhelyzeteket kialakítani, ebből meg is született az egyenlítő találatunk. Sajnos azonban a kilencvenkettedik percben újabb gólt kapni elég fájdalmas. Tisztában voltunk azzal, hogy nem lesz könnyű a szezon eleje, sok az új játékosunk, de ettől függetlenül csalódottak vagyunk.”

A svéd tréner az első paksi találatról is elmondta a véleményét.

„Soha nem láttam még ilyen gólt. Az biztos, hogy az ötösön belül volt kontakt a kapussal, ilyenkor kifelé szabadrúgást kellene ítélni. Most megtanultam, hogy ilyen gólt is lehet kapni. Ez nem kifogás, nem vádolhatjuk a játékvezetőt, nem miatta veszítettünk. Egyszerűen nem játszottunk jól az első félidőben, még akkor is, ha igazságtalan volt ez a gól.” (nso.hu)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC