nb1.hu

Gróf Dávid helyett a Kispest kapusa kerülhet Paksra

A Honvéd csütörtökön jelentette be, hogy meghosszabbította Dúzs Gellért szerződését, aki az egyik legtehetségesebb magyar kapusnak számít. Dúzs a tavaszi szezonban került be a kispesti kezdőcsapatba, és mivel saját nevelésű játékos, ráadásul jól is védett, egyből a szurkolók egyik legnagyobb kedvencévé vált. A Transfermarkt adatbázisa szerint a kapus új megállapodása 2026 nyaráig érvényes.

A kispestiek már korábban bejelentették, hogy Tujvel Tamás kapus szerződését is meghosszabbították, így nem nehéz kitalálni, hogy Szappanos Péter „létszámfelettivé vált”.

Szappanos azonban lehet, hogy jobban jár így, legalábbis abból a szempontból, hogy az NB I-ben folytathatja. Az NB1.hu Kispestről származó információi szerint ugyanis Szappanos már megállapodott a Pakssal abban, hogy Bognár György csapatában folytatja a pályafutását. A Paks és a Honvéd viszont még egyezkedik egymással…

A tolnaiak kívánságlistáján egyébként Gróf Dávid is szerepelt, ám hozzá annak ellenére ragaszkodik a görög Levadiakosz, hogy nem szeretne ott maradni.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC