nb1.hu

Gödörben a Vasas: a szurkolók Csányi Sándornak üzentek

A drukkerek szerint meg kell találni a zuhanás felelősét.

Kilenc forduló után a Vasas csak a 13. helyen áll az NB II-ben. Az angyalföldi csapatnál ebben az idényben már edzőváltás is történt, de a Gera Zoltánt váltó Pintér Attilával sem táltosodott meg a gárda. A fővárosiak a legutóbbi három fellépésükön még pontot sem szereztek a másodosztályban.

Az eredménytelenség miatt a Vasas Szurkolói Klub a Facebookon üzent Csányi Sándornak. A drukkerek szerint az egyik legfőbb gond, hogy nem találtak megfelelő szakmai vezetőt.

„Éppen az Ön üzleti és sportvezetői sikerei táplálták a reményt, hogy amit megvalósított a gazdasági életben, azt sikerül szeretett klubunkban is. Hogy az Ön tapasztalatára támaszkodva olyan szakmai vezetőt választ a többségi tulajdonos Nagy György, akinek van víziója, határozott elképzelése, szakmai tudása és futballtapasztalata. Aki a játékoskiválasztásban és az edző kijelölésében is kompetens. Sajnos nem sikerült ezt az embert megtalálni, ezt az eredmény is hűen tükrözi: 13. hely az NB II-ben. Sokkal több pénzből, mint amennyi bármely riválisunknak van. Százmilliók mentek a kukába. Mi azonban csakis hálásak lehetünk Önnek és cégcsoportjának, hogy kitart, és támogat minket. Továbbra is. De nem kellene ennek a vesszőfutásnak végre megálljt parancsolni?” – olvasható a bejegyzésben.

A posztban azt is hangsúlyozzák a szimpatizánsok, hogy a türelmük nekik sem véges.

„A Vasas egy nagy család. És ez a család összefogni akar, nem anyázva szitkozódni, „takarodjozni” a lelátón. De a mi türelmünk is véges, és nem szeretnénk, ha a rajtunk röhögő ellenfelek azt gondolnák, teljesen birkák vagyunk” – szögezték le a szurkolók.

A drukkerek szerint meg kell találni a zuhanás felelősét, majd a nyílt levél így zárult:

„Tudjuk, Ön nem a szakmát viszi a Vasasnál. De kellő tapasztalattal bír sportszakmai, személyi kérdésekben. Ezért mi ugyanúgy bízunk Önben, mint akkor, amikor megtudtuk, hogy az Ön által vezetett cégcsoport fogja támogatni a Vasast. A 113 éves klubot, ami a magyar sporttörténelem része, és amelyet nagyon nagy felelősség vezetni, és szeretni is. Ön mindig felelősen cselekedett. Arra kérjük, ezután is tegyen így.”

A Vasas vasárnap a BVSC-t fogadja a bajnokságban.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC