nb1.hu

FTC-Vidi: színes programokkal várják a szurkolókat

Nem csak a rangadó miatt lesz érdemes kilátogatni a stadionba.

Vasárnap a forduló rangadóján az éllovas Ferencváros, az edzőváltáson átteső MOL Fehérvár FC-t fogadja. A mérkőzés mellett különféle programokkal várják a szurkolókat. 

 

ÍME, Az FTC HÍRE:

“Mérkőzésnapi programok vasárnap a kultúra jegyében!

Bajnoki címvédő és a pontversenyt nyolcpontnyi előnnyel vezető férfi labdarúgócsapatunk április 2-án, vasárnap 16.30-tól a MOL Fehérvár FC együttesét fogadja az OTP Bank Liga 25. fordulójában. A Groupama Arénában sorra kerülő mérkőzés tematikája a „Kultúra Napja”, amelynek keretében online nyereményjátékkal, kerengői programokkal, valamint pályán megvalósuló aktivitásokkal kedveskedünk szurkolóinknak. Lássuk a kínálatot!

A Kultúra Napja apropóján versíró pályázatot hirdettünk, szurkolóinkat arra bíztattuk, hogy küldjenek a klubhoz és a Groupama Arénához kötődő költeményeket. A legjobb verseket értékes ajándékokkal díjazzuk, a legtehetségesebb versírók munkáját pedig VIP-belépőkkel és a Magyar Nemzeti Múzeum ajándékcsomagjaival ismerjük el. Érdemes lesz figyelni a kezdőrúgás előtt, hiszen a legjobban sikerült verset a Jászai Mari-díjas magyar színművész és szinkronszínész, Kautzky Armand olvassa majd fel a pályán!

Persze, a kezdést megelőzően is rengeteg tematikus programmal várjuk a drukkereket, ilyen például a Chill Zone-ban megvalósuló Stand UP előadás. Aktivitásunkhoz egy erre a célra kialakított zónát alakítottunk ki, ahol napernyőkkel és sörpadokkal várjuk a Stand UP szerelmeseit. Az MVM C4-es szektorunknál Trabarna várja majd szurkolóinkat 15.15-16.00 között!

Mindezek mellett a Déryné Program keretében 3×15 perces előadások kerülnek megvalósításra a kerengő területén, az MVM C5-ös szektornál. Két előadást a meccskezdés előtt (15.30-16.15), egyet pedig a bajnoki szünetében láthatnak. A Magyar Nemzeti Múzeum fotókiállítása a sporthoz és a labdarúgáshoz köthető fotókkal érkezik a helyszínre, a Fradi-minibusznál pedig Bánki József dedikálja 15.30 és 16.15 között a Taps, szénsav, Ferencváros című könyvét. A kerengőn továbbá az elmúlt évek nemzetközi menetelésének mérkőzéslabdái kerülnek majd kiállításra vitrines formában.

A pályán a mérkőzést megelőzően Kautzky Armand felolvasása mellett élőzenei előadás, valamint magyar bajnok jégkorongozóink tiszteletköre lesz látható, hallható.

A már megszokott meccsnapi programokról sem kell lemondaniuk ezúttal sem, a helyszínen lesz ugyanis a Fradi Kamion, a Fradi Minibusz, a Penny kitelepülése, a Greenbox fotóautomata, lövőerőmérő-játékunk, valamint a PENNY Családi Szektorban kitelepül magyar bajnok jégkorongcsapatunk is. A lelátón várja önöket az EmojiCam, a hangerőmérő, valamint pólóágyúnkkal ezúttal is célba vesszük az egyedi pólókra vágyó drukkereket!

Ha még nem tette, vegye meg jegyét a MOL Fehérvár elleni bajnokira, mert most igazán jól járhat! Amennyiben megváltja jegyét a Fehérvár, majd az azt követő, április 15-én, szombaton 19.30-tól a Budapest Honvéd ellen sorra kerülő bajnokira is, úgy a soron következő, május 6-án lejátszandó Kisvárda elleni hazai bajnokira térítésmentesen biztosítjuk a belépőjét! Ezzel kapcsolatban ITT minden információt megtalál!”

 

A mérkőzés 16.30-tól kezdődik. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek