nb1.hu

FTC-Újpest: sokan lesznek a vendégszektorban

Hasznos információkat osztottak meg az újpestiek.

A 18. fordulót rendezik meg a hétvégén az NB I-ben. A játéknap a Derbivel zárul: az FTC az Újpestet fogadja. A lila-fehér drukkerek közül sokan fogják buzdítani a vendégeket a rangadón – ez derül ki az Újpest Facebook-posztjából.

„Már csak pár jegy elérhető” – jelezték az újpestiek.

A klub a hivatalos oldalán hasznos információkat osztott meg a jegyvásárlással kapcsolatban. Íme az újpestiek közleménye:

„Lila-fehér csapatunk 2023. február 5-én, vasárnap, 17.30-kor lép pályára a 2023-as év első nagy idegenbeli derbijén a Groupama Arénában (cím: Budapest, Üllői út 129, 1091), hogy megküzdjön bajnokin ősi riválisunkkal, a Ferencvárossal!

A találkozóra a vendégjegyek egységesen 2.850 Ft/darabáron kerülnek értékesítésre.

A belépőt a szervezett utazás miatt elővételben online, illetve pénztárunkban érdemes beszerezni!

Az értékesítés 2023.01.30. 10:00 órakor kezdődik online és offline egyaránt. Az offline értékesítés 01.30. hétfő 10:00 és 20:00 óra között történik első körben a Stadion melletti 1-es pénztárban.

Helyszíni jegyvásárlás /1-es pénztár/:

Kedd: 14:00 – 20:00
Szerda: 14:00 – 20:00

Online: https://csakalila.hu/derbijegymester

A mérkőzésre kizárólag személyre szóló jegyeket értékesítünk, szurkolói kártya nem kötelező, azonban a mérkőzésen személyazonosság ellenőrzés fog történni.

Szeretnénk felhívni kedves szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzésre szervezett buszos utaztatás fog történni. Az első két busz 15:00 órakor indul a Szusza Ferenc Stadiontól, majd ezt követően 15-20 percenként indulnak a buszok. Az utolsó busz 16:00 órakor fog indulni. A buszos utazás visszafele is biztosított. Lesz lehetőség Újpest Városkapunál leszállni, illetve a beérkező első három busz tovább fog menni a stadionhoz, így át lehet rá szállni.

Az építkezések miatt a parkolás nagyon korlátozott a környéken, így azt ajánljuk fanatikusainknak, hogy a problémamentes utazás érdekében vegyék igénybe a fentiekben említett buszos utaztatás lehetőségét.

Kapunyitás: 15:00

Jelezni szeretnénk, hogy a büfében megszűnt a repohár használat. A büfé lefújás előtt 10 perccel zár, készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.”

A listavezető FTC jelenleg 41 ponttal rendelkezik, míg a 10. Újpestnek 19 egysége van. A két csapat szeptemberi bajnokiját a Ferencváros 6-0-ra nyert a Szusza Ferenc Stadionban.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek