nb1.hu

FTC-Paks: Nagy volt a kabát Bognáréknál, betartotta a szavát Máté Csaba – reakciók

Hiányolta a párharcokat a vendégek edzője. 

Kiütötte ellenfelét a FTC, miután hazai pályán 6-1-re legyőzte a Paksot. A végeredmény már az első félidőben kialakult. A gólgazdag találkozót követően értékeltek a vezetőedzők. 

Bognár György (Paks): Lehet, hogy egy kicsit nagyobb volt a kabát, mint gondoltuk. Több focira számítottam a saját csapatom részéről. A védekezésünk erősen sántított, különösen a pontrúgásoknál. Szokatlan volt, hogy három-négy pontrúgás után is az ellenfél szerzett gólt a kavarodásokból. Szinte minden kapura lövésükből gól született. Van ilyen sajnos, ezek is mi vagyunk. Majd jövő héten megfordítjuk. Nem hiszem, hogy a hozzáállással lett volna gond. Ahhoz, hogy labda felé védekezzünk, és agresszívan játsszunk, ahogy mi szoktunk, ütközni is kell. Ha minden egyes párharcból a Fradi jön ki győztesen, magyarul tisztán továbbadták a labdákat, mi mindig lemaradtunk, és a futógyorsaság kezdett dominálni, abban mi alulmaradunk. Tehát több párharcot kellett volna nyerni, több ütközésnek kellett volna ahhoz, hogy a Fradi ne bontakozzon ki, bár még akkor is ott maradnak a pontrúgások, amik ma gondot okoztak. A második félidőt le kellett menedzselnünk úgy, hogy maradjon meg ez a tisztes távolság a két csapat között, és ne legyen több…”(M4 Sport)

Máté Csaba (FTC): Az első félidőben sok minden összejött, ami a másik meccseken nem. A sebességkülönbség nagyon kiütközött a két csapat között. Az gondolom, hogy a csatárok ezt jól használták ki, külön öröm hogy pontrúgásból is sikerült betalálnunk. Azért cseréltünk három játékos elől, hátha veszélyt tudnak okozni. KIcsit passzívak voltunk a második félidőben, de egy ilyen arányú vezetésnél, látva hogy milyen sorozatban vagyunk, figyelnek a játékosok is a terhelésre. Ha mindig a szünetben ilyen aránnyal tud a csapat vezetni azzal kiegyeznénk. A fiúkkal volt egy megállapodás, hogy ha ezt sikerrel vesszük, akkor a válogatott szünetnél egy nappal több pihenőt kapnak. (M4 Sport)

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC