nb1.hu

FTC-Mezőkövesd: már nem szeretne pontokat veszíteni Csercseszov – reakciók

250. NB I-es mérkőzésére készül a Mezőkövesd.

20.15: FTC-Mezőkövesd

Péntek este az FTC-Mezőkövesd találkozóval indul az NB I 22. fordulója. A vendégek a 250. élvonalbeli mérkőzésükre készülnek. A Fradinál nagy gondot okoz a sok sérült, az utóbbi bajnokikon sorra dőltek ki Sztanyiszlav Csercseszov alapemberei. A hetedik helyen álló Mezőkövesd nagyon jó formában van, öt bajnoki óta veretlen Kuttor Attila együttese. Ha valaki tudja, hogyan kell legyőzni a Fradit az a Mezőkövesd, hiszen ősszel már sikerült borsot törni a zöld-fehérek orra alá. Ezektől eltekintve a mérkőzés esélyese az FTC, de várhatóan ismét nem feltartott kézzel lépnek pályára a matyóföldiek. Ha sikerülne győzni a Groupama Arénában a vendégeknek, ez lehetne az első siker a Fradi otthonában. A FTC fontos rangadót nyert meg a DVSC ellen, így két döntetlen után újra rátaláltak a győzelem útjára, ami nagyon fontos a közeledő Leverkusen elleni El-találkozó kapcsán. 

 

 Sztanyiszlav Csercseszov(FTC): A debreceni mérkőzésen sajnos két újabb sérültünk lett Samy Mmaee és Pászka Lóránd személyében, de a napokban Amer Gojak és Baráth Péter újra edzésbe állhatott. Ez a hét is a felkészüléssel telt, mint mindegyik. Mivel pénteken játszunk, egy nappal kevesebb időnk jutott a gyakorlásra, de a célunk nem változott: a folytatásban már nem szeretnénk pontokat veszíteni. Most nagyon jó a csapatszellem. Nem számítok könnyű meccsre a Mezőkövesd ellen, nehéz dolgunk lesz, de felkészültünk. Nem gondolok arra, hogy nekünk most revansot kéne vennünk. Mindig a következő mérkőzés jár a fejemben, nem fontos, hogy elveszítettük a mezőkövesdiek elleni első meccset. Nincs futball vereség nélkül, de ezúttal nem veszíthetünk!

 

Kuttor Attila(Mezőkövesd): A Magyar Kupában sajnos nem sikerült kivívnunk a továbbjutást, de máris itt a következő feladat. A bajnokság listavezetőjéhez, a Ferencvároshoz látogatunk, ahol nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Csak és kizárólag akkor lehet esélyünk a jó eredmény elérésére, ha az első pillanattól fogva maximálisan koncentrálunk és bátran futballozunk. A fővárosiak nagyon komoly játékerőt képviselnek, kiváló játékosokkal rendelkeznek, de mi nagyon igyekezni fogunk és mindent megteszünk azért, hogy ponttal, vagy pontokkal távozzunk majd Budapestről.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC