nb1.hu

FTC: eldőlt Baráth Péter sorsa

A magyar válogatott labdarúgó télen a DVSC-től érkezett a zöld-fehérekhez.

Az NB I bajnoka, a Ferencváros hivatalos oldalán jelentette be, hogy végleg megszerezte a Debrecentől Baráth Pétert. A 21 éves középpályás télen kölcsönben érkezett a zöld-fehérekhez, aki játékával meggyőzte az edzőket és a vezetőket, így véglegesen a IX. kerületi együtteshez került. 

 

ÍME, AZ FTC BEJELENTÉSE:

“A magyar válogatott játékos a tavaszi félévben meggyőzte az FTC szakmai stábját.

A Ferencvárosi Torna Club élt opciós jogával, így a 2022/2023-as futballidény tavaszi szakaszát kölcsönben a magyar bajnok Ferencvárosnál töltő Baráth Péter játékjoga immár véglegesen az FTC-é. Mindez azt jelenti, hogy a 21 éves középpályás a következő szezont zöld-fehérben kezdi meg!

Baráth Péter a DVSC utánpótlásában nevelkedett, Debrecenből igazolt – kölcsönbe, opciós joggal – a Ferencvároshoz 2023. február 14-én. Tétmérkőzésen március 12-én, a Puskás Akadémia ellen debütált, azóta még további hét bajnokin kapott lehetőséget, így tagja volt a Ferencváros bajnokcsapatának.

Mivel az őszi félévet még a végül harmadikként zárt debreceni csapatban teljesítette, egy évadon belül nyert arany- és bronzérmet is!

A középpályás egyszeres magyar válogatottként érkezett hozzánk, a szövetségi kapitány, Marco Rossi azonban meghívta a júniusi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő nemzeti csapat keretébe is.”

 

A Tranfermarkt oldala 1 millió euróra becsüli Baráth értékét.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC