nb1.hu

FTC: egyiptomi válogatott középpályás érkezhet

Bolit NB I-es csapattal hozták hírbe.

A Nemzeti Sportra hivatkozva arról ír az ulloi129.hu, hogy Mohanad Lasheen felkelthette a Ferencváros érdeklődését. A 26 éves középpályás játékjogát jelenleg az egyiptomi élvonalban szereplő Future FC birtokolja. Lasheen szerződése 2026 nyarán jár le aktuális gárdájánál. A Transfermarkt egyébként 800 ezer euróra becsüli a labdarúgó értékét, aki eddig 9 alkalommal szerepelt az egyiptomi válogatottban.

Lasheen értéke az utóbbi időben folyamatosan növekszik a Transfermarktnál: 2020 novemberében az oldal 250 ezer, míg 2021 decemberében 500 ezer euróra taksálta:

Lasheen a Future FC-hez 2022 szeptemberében igazolt a Gaish alakulatától, eddig egyébként csak egyiptomi együttesekben futballozott. Az ulloi129.hu úgy tudja, hogy az FTC valóban tárgyal a játékos szerződtetéséről.

Emellett az Öltözőn túl nevű Facebook-oldal szerint Boli a Honvédhoz kerülhet. Az ulloi129.hu tiszta vizet öntött a pohárba, mivel jelezte, ennek az értesülésnek nincs alapja.

Boli kontraktusa a Transfermarkt szerint június 30-án lejár a Fradinál. Az oldal úgy véli, jelenleg 1 millió eurót érhet a csatár. Pénteken az NB1.hu beszámolt arról, hogy Boli kimaradt a zöld-fehérek El-keretéből.

Az éllovas FTC-re ma a Derbi vár, a mérkőzés 17.30-kor kezdődik a Groupama Arénában.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek