nb1.hu

Forrnak az indulatok a Liverpool balhés győzelme miatt

Ahogy arról beszámoltunk, a Liverpool Darwin Nunez 99. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a Nottingham Forestet a Premier League-ben szombaton, miközben Szoboszlai Dominik ismét pályára lépett a sérülése után.

Szoboszlai ismét pályára lépett, a Liverpool kiharcolta a győzelmet a Nottingham ellen

A lefújás után a Nottingham vezetősége teljesen kiakadt Paul Tierney játékvezető teljesítményén, és ennek egyből hangot is adtak. A gólt megelőzően ugyanis a Nottinghamnél volt a labda, ám Ibrahima Konaté fejsérülése után mégis a liverpooli kapus, Caoimhin Kelleher hozhatta játékba – ebből lett nem sokkal később Nunez gólja.

A lefújás után Steven Reid, a Nottingham egyik edzője reklamált Tierneynél, cserébe piros lapot kapott, majd Evangelos Marinakis klubtulajdonossal együtt egészen a bírói szobáig üldözte a bírói csapatot. Sem ők, sem a klubnál játékvezetői elemzőként dolgozó Mark Clattenburg nem beszélhetett Tierneyvel, de Marinakis közben azt kiabálta, hogy ideje lenne tisztelni a játékosokat, hiszen ilyen szituációk minden héten megtörténnek.

„Ha a játékvezető megállítja a játékot, vissza kell adnia a labdát annak a csapatnak, amelyik birtokolta azt a megszakítás előtt. Ez a Forest volt, így Tierney hibázott. Jogos a kritika” – mondta a korábban BL- és Eb-döntőt is fújó Clattenburg.

A Forest a 17., még éppen nem kiesést jelentő helyen áll a Premier League-ben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC