nb1.hu

Fontos bejelentést tett a Loki edzője, kiakadt a bíróra Klafuric – reakciók

A Vasas trénerének a sorsa napokon belül eldőlhet.

Sorsdöntő meccseket rendeztek az NB I-ben szombaton. A DVSC legyőzte az Újpestet, ezzel a harmadik helyen zárt. A debreceni siker után Srjdan Blagojevic elmondta, hogy marad a klubnál. A Honvéd kikapott a Pancho Arénában, így kiesett. Dean Klafuric egy meg nem adott tizenegyes miatt eléggé kiakadt Vad II István játékvezetőre. Cikkünkben összeszedtük a vezetőedzők értékeléseit.

Vasas-MOL Fehérvár 0-0

Desits Szilárd: „Az első félidő képét látva győzelmet érdemeltünk volna, de a második félidőben az ellenfelünk ránk tudta erőltetni az akaratát. A csapat mentálisan és játékban ezúttal is igyekezett megfelelni az elvárásoknak. A mostani meccsen több periódus volt, amikor jó játékot nyújtottunk. Pozitív az elmúlt időszak. A sorsom a jövő héten dől el. Az első félidőben, sőt a másodikban is zömében azok a játékosok játszottak, akik a következő szezonban is maradnak. Nagyon sokat tapasztaltam, bár idő kellett, mire megszoktam a meccselést. Köszönöm a vezetőknek, hogy bizalmat szavaztak. Több stábnak voltam már a tagja, mindegyik edzőtől rengeteget tanultam.”

Bartosz Grzelak: „Idegesen kezdtünk, ez az első félidőben rányomta a bélyegét a játékunkra, nem tudtunk kezdeményezően fellépni. A Vasas az első félidő jelentős részében jobban játszott. A szünet jól jött, hiszen rendeztük a sorokat. A második félidőre már magabiztosabban jöttünk ki. Ma a szerencsével hadilábon álltunk, emellett hiányoztak az extra egyéni teljesítmények, ettől függetlenül a győzelem megszerzéséhez mi álltunk közelebb. Örülök, hogy az utolsó két fordulóban talpra tudtunk állni. A csapatszellemet kell kiemelni, ezzel sikerült kiharcolni a bennmaradást. A csapat az első félidőben is harcolt, de hiányzott az élesség. A szünetben igyekeztem higgadt maradni. Azt próbáltam a játékosokban tudatosítani, hogy bátrabban kell fellépni. Minden keret átalakul két szezon között. Vannak lejáró szerződésű játékosok, és mindenképpen lesznek új játékosok is, de ez az este nem erről szól. Követtük a Honvéd meccsének az alakulását. Volt egy vészforgatókönyv arra az esetre, ha a másik meccsen nem úgy alakultak volna a dolgok, ahogy nekünk jó. Főleg magunkra koncentráltunk, hiszen ezt a meccset akartuk megnyerni.”

DVSC-Újpest 2-0

Srdjan Blagojevic: „Az érzelmek ilyenkor felrobbannak. Ez volt az egyik legjobb élményem. Nagyon büszke vagyok a munkára, remek srácokkal dolgozhattam. Mindenki kivette a részét ebből a sikerből, de az érdem főleg a játékosoké. Folytatom a munkát itt. Magas elvárásokat állítottunk fel, ebből a szempontból nagy kihívás vár ránk.” (M4 Sport)

Puskás Akadémia-Budapest Honvéd 2-1

Hornyák Zsolt: „Azt kaptam, amit vártam, a Honvéd példásan küzdött. A csapatom hozzáállását ki kell emelni. Be tudtuk szorítani az ellenfelet, kérdés volt, hogy mikor tudunk gólt szerezni. Corbu gólja szerintem szabályos volt. Meg szeretném köszönni azt, ahogy a csapatom hozzáállt az utolsó meccsekhez. Ez volt a negyedik szezonom itt, de ennyire kiegyenlített bajnokság még nem volt. Ott szeretnénk folytatni a munkát, ahol ma abbahagytuk. Küzdőszellem, belső erő, fiatalság, gyorsaság – ezekre szeretnénk építeni a jövőt.”

Dean Klafuric: „Mindenki láthatta, hogy mi történt a pályán. Egyértelmű tizenegyest nem kaptunk meg. Nem értem, hogy a bíró egy ilyen helyzetet miért nem nézett vissza, nem ezt érdemelték a játékosaim. Le kellett volna ezt ellenőriznie, kötelessége lett volna. .A fiúk mindent kiadtak magukból. Fiatal játékosok küzdöttek a bennmaradásért. A játék képe alapján többet érdemeltünk volna.” (M4 Sport)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC