nb1.hu

Fiatal középpályással erősített a Kecskemét

Az őszi idényben NB III-as csapatnál szerepelt a játékos.

A Kecskemétben folytatja a karrierjét Helmich Pál. A 19 esztendős középpályás január óta a KTE csapatánál készül, a teljesítményével pedig meggyőzte a szakmai stábot.

Tudni kell rólam, hogy 16 évet éltem Németországban, ott nőttem fel, ott jártam iskolába és kezdtem el futballozni. 14 éves koromban már éltem itthon, és azt az időszakot nagyon élveztem. Akkor már nagyon érett bennem az elhatározás, hogy hazatérjek. Az érettségi után ezt meg is tettem. Nekem is vannak álmaim, hogy hova is szeretnék egyszer eljutni a labdarúgásban, az első lépéseket ehhez Kecskeméten szeretném megtenni. Azt kaptam, amit érkezésem előtt is hallottam a csapatról, hogy nagyon összetartó a társaság, erős az egység, ezt az első naptól érzem, minden nap örömmel lépek be az öltözőbe. Jól érzem magam, ilyen profi közegben még korábban nem játszottam, ehhez viszont kitűnő hangulat párosul, minden adott tehát a fejlődéshez. Sokat segített a beilleszkedésben, hogy a rangidős játékosok szárnyaik alá vettek, Vágó Levivel különösen jóban vagyunk. Magamat egy nagy küzdőnek tartom, a fizikumom az egyik erősségem, de sokat kell még fejlődnöm természetesen, amiért mindent meg is teszek majd” – nyilatkozta Helmich a Kecskemét hivatalos oldalának.

Helmich Pál az őszi idényben az NB III-as ESMTK-ban szerepelt. Az ifjú játékos tíz bajnokin jutott szóhoz, egyetlen gólját a Dabas elleni 6-0-s győzelem során szerezte.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC