nb1.hu

Ferencváros: beugróból lett főszereplő

1az1 Szűcs Mihállyal

Szűcs Mihály úgy lett tagja az FTC 1995-ös, Zürichbe készülő BL-csapatának, hogy az indulás előtt néhány nappal még az NB II-ben szerepelt. Ezt tartja pályafutása legjobb sztorijának, de egyetlen góljáról is megemlékezett 1az1-ben.

 

„Sodródtunk az eseményekkel, mert nem gondoltam, hogy ez ilyen hatással lesz a későbbi életemre” – mondta Szűcs Mihály, aki beugróként, a III. Kerülettől visszatérve utazott ki a Grasshoppers elleni csoportmeccsre, ahol a 3-0-ra nyerő Ferencváros egyik legjobbja volt.

Ha sztorit keresünk az életemben, biztos ez a legjobb, ami happy enddel végződött.

Szűcs Mihály egyetlen bajnoki góljáról is mesélt az interjúban, amit az Újpest ellen szerzett: „Egy kétes szituáció után passzoltam be a labdát a kapuba, aminél kérdés volt, hogy 11-est adnak vagy megadják – talán Vágner László vezette a meccset. Amikor belefújt egyet a sípjába, azt gondoltam, hogy a 11-est fújja be. Bosszankodtam is, hogy azért nem sokszor kerülök ilyen helyzetbe, de ez a sztori pillanatok alatt játszódott le. Majd intett középre, utána meg nem volt időm ünnepelni se, mert a többiek a nyakamban voltak. Nekem nem kell törni a fejem, hogy melyik volt a legszebb gólom, mert nekem ez az egy volt.”

 

A teljes interjú az NB1.hu Youtube-csatornáján megtekinthető:

Ha tetszett a videó, iratkozz fel, és kommentelj!

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC