nb1.hu

Félelmetes éven van túl a kijevi magyar játékosügynök – videó

Simon Balázsnak sok barátja meghalt a háborúban. Az ukrán bajnokságban újra futballoznak, de ha beindul a sziréna, mindenki a stadion alá menekül.

Ma – azaz 2023. február 24-én – egy éve, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, a háború azóta is tart, amely óriási hatással volt a hétéves korában Kijevbe költözött játékosügynök Simon Balázs életére.

Sok barátja meghalt a háborúban, és egy éve ilyenkor egy hónapja volt, hogy ukrán játékosai többségének új klubot találjon. Azóta már újra futballoznak az ukrán bajnokságban, ahol, ha beindul a sziréna, mindenkinek rögtön a stadion alá kell menekülnie.

Kattintson a teljes interjúért!


A ProStar Sports Agency menedzseriroda játékosügynöke az NB1.hu-nak adott 1az1-interjújában elmondta, ki a legjobb formában lévő játékosuk a magyar élvonalban, és a Felcsúton futballozó, iráni Sahab Zahedi mesés fizetésének a történetéről is szót ejtett.

A beszélgetésből kiderül, hogy Simon Balázs 15 évesen miért hagyta abba a futballt a Dinamo Kijevnél, és felidézte, sícuccokkal megpakolva hová tudott a Kárpátokból elmenekülni a családjával, amikor 2022. február 24-én megtudta, hogy kitört a háború.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC