nb1.hu

Fehérvárra kerülhet az MTK tehetsége

Sok minden kikövetkeztethető a hétvégi összeállításokból.

Az MTK szombaton két edzőmeccset játszott. Az elsőn a kék-fehérek 4-3-ra legyőzték a Kispestet, míg a második találkozón 2-0-s vereséget szenvedtek a Kozármislenytől. Az MTK összeállításait átböngészve azonnal feltűnik, hogy a Honvéd ellen játszottak azok, akiknek a legnagyobb esélyük van arra, hogy a kezdőcsapat és a meccskeret tagjai legyenek majd a bajnokságban.

Kovács Mátyás is bizonyítási lehetőséget kapott a mislenyiek elleni meccsen. Eddig 33 NB I-es találkozón szerepelt az MTK szerelésében. Az NB II-ben stabilizálta a helyét a kezdőcsapatban, az előző élvonalbeli szezonban 15 alkalommal kezdett, és 10-szer becserélték. A 3-5-2-es felállásban a középpálya jobb oldalán játszott, ami viszont nem az eredeti posztja.

Az MTK nyári átigazolásainak köszönhetően a középpálya jobb oldalán viszont már Hej Viktor kapott lehetőséget a Kispest elleni meccsen. Ebben a cikkben kizárólag ennek a két találkozónak az összeállításait vettük figyelembe, mivel ezek iránymutatóak a jövő héten kezdődő bajnokság szempontjából.

Az NB1.hu információi szerint a Videoton érdeklődik Kovács iránt. Ha sikerül megegyezniük, elképzelhető, hogy a tehetség egy évre kölcsönbe kerül Fehérvárra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC