nb1.hu

Eldőlt Kalmár Zsolt jövője Dunaszerdahelyen

Világi Oszkár tulajdonos az NB1.hu-nak elmondta, miben egyeztek meg a 29-szeres válogatott középpályással.

Az alapszakasz után a szlovák bajnokságot vezető DAC csapatkapitánya, Kalmár Zsolt megegyezett a klub tulajdonosával, Világi Oszkárral, hogy mindenképpen marad a felvidéki csapatban. A középpályás ugyan még csak 27 éves, de Dunaszerdahelyen a csapat egyik szimbólumának tartják, így jó esély van arra, hogy Kalmár a játékospályafutása után is marad a DAC-ban vagy a Győri ETO FC-ben – derült ki az NB1.hu Világi Oszkárral készített interjújából.

„Zsolttal megegyeztünk. Arra számítunk, hogy itt marad velünk, és együtt fogjuk építeni ezt a klubot. A családja Győrben él, ez az a közeg, amelyben szeretne továbbra is maradni, és mi örülünk, hogy ez így alakult. Tudni kell, hogy hosszú hónapokon át segítettük Zsoltot, amikor megsérült, a visszatérésében is mindig támogattuk. Zsolt és a klub kapcsolata több, mint egy szerződés. Így bármi is történik, azt közösen gondoljuk végig. Zsolt már a DAC-nak a része, az egyik szimbóluma, és ezt ő is így érzi hál’ istennek” – nyilatkozta Világi Oszkár, akit arról is megkérdeztünk, lehetséges-e, hogy a 29-szeres válogatott labdarúgó a játékospályafutása után is marad Dunaszerdahelyen.

„Számolunk azzal, hogy a DAC-ban vagy akár a Győrben marad. Remélem, hogy ő is így gondolja” – fogalmazott a tulajdonos, aki a másik csapatáról, a Győri ETO FC-ről elmondta, milyen esélyei lehetnek a csapat NB I-es feljutásra, és mi az, amit a szurkolóktól kérni szeretne a sikerek érdekében.

A Világi Oszkárral készített teljes interjúnkat hamarosan olvashatják az NB1.hu-n.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC