nb1.hu

El-döntő: kifogástalan körülmények várják a csapatokat

Tökéletesen megfelel a Puskás Aréna az Európai Labdarúgó Szövetségnek.

Kifogástalan körülményekkel várja a budapesti Puskás Aréna a május 31-én sorra kerülő Európa-liga döntőjét – jelezte honlapján pénteken a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Alig több mint 100 nappal az esemény előtt átfogó, négynapos szakmai bejárást tartott a létesítményben az Európai Labdarúgó Szövetség és az MLSZ szervezőbizottsága. Az MLSZ közleménye szerint először a mérkőzéssel kapcsolatos legfontosabb terület, a pálya és annak környéke került a szemle fókuszába.

„A Puskás Aréna gyepminősége továbbra tökéletesen megfelel az Európai Labdarúgó Szövetség elvárásainak, mint ahogy az öltözők és a kiegészítő létesítmények is alkalmasak a legmagasabb színvonalú események kiszolgálására” – olvasható a szövetség oldalán.    

A megközelítési, közlekedési és biztonsági kérdések mellett a stadion területén zajló összes kiemelt tevékenység tervezése is terítékre került. A helyszíni előkészítés része a magas színvonalú televíziós közvetítés folyamatainak tervezése is. Az El-döntő nemzetközi közvetítője (host broadcaster) az MTVA lesz.

A szervezők továbbra is várják az önkénteseket az izgalmasnak ígérkező, sokszor a kulisszák mögé is betekintést ígérő feladatkörökre – áll a honlapon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC