nb1.hu

Egymástól igazolna a ZTE és az Újpest FC

A kupagyőztes a lilák száműzött kedvencét vinné, míg csapatkapitányuk a Megyeri úton köthet ki.

Az előző két mérkőzésen csak egy pontot gyűjtő újpestiek élénken érdeklődnek a zalaegerszegi Tajti Mátyás iránt. A középpályás tíz éve megfordult a Barcelona akadémiáján, majd többek között Diósgyőrben és a lengyel Zagłebie Lubin együttesében is szerepelt. A 25 éves középpályás 2020 nyarán igazolt a zalaiakhoz, ahol azóta alapemberré vált, az új szezonban mindkét nemzetközi kupameccsen és a négy bajnokin is pályára lépett.

Vele ellentétben a nagycsapatnál idén még nem szerepelt Yohan Croizet, akit a felkészülési időszak elején a harmadosztályú tartalékcsapathoz vezényeltek Újpesten, kiváltva ezzel a szurkolók meglepődését és csalódottságát. A súlyos sérülés után visszatérő francia futballista hamarosan a ZTE színeiben térhet vissza az NB I-be.

Az NB1.hu érdeklődött, és egerszegi forrásunk megerősítette, hogy valós téma Tajti és Croizet klubcseréjének lehetősége.

Szintén a zalai csapathoz kapcsolódó hír, hogy két eszéki futballistát kölcsönvettek volna, de a zte.hu értesülései szerint a klubok megállapodása ellenére Hiros és Spoljaric mégsem csatlakozik hozzájuk.

A két gárda pont egymással találkozik az NB I következő fordulójában.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC