nb1.hu

Egyértelmű célja van a Nyíregyházának a visszatérő Pintér Attila Vasasa ellen

Fontos időszak volt az elmúlt két hét.

A Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-ben jelenleg harmadik helyen álló Vasas vendége az élvonal újonca, a tabella tizenegyedik helyén tanyázó Nyíregyháza lesz. A nyíregyháziak vezetőedzője, Tímár Krisztián jól tudja, hogy a Vasas kispadjára visszatérő Pintér Attilának határozott elképzelései vannak a futballról.

A Merkantil Bank Ligában a listavezető Szentlőrinctől négy ponttal lemaradva, a harmadik helyen áll a Vasas. Pintér Attila, korábbi szövetségi kapitány, a Nyíregyháza elleni kupameccsen tér vissza először az angyalföldiek kispadjára. Ezért is nehezebb megjósolni, hogy milyen hadrendben lép pályára a hazai csapat, és milyen taktikát alkalmaznak majd.

Tisztában vagyunk azzal, hogy Pintér Attilának határozott elképzelései vannak a futballról. Korábbi csapatainál rendszeresen jól szervezte meg a védekezést, és erre alapozva gyors kontratámadásokat vezettek. Természetesen mi is erre készültünk. A taktika mellett pedig nem feledkezhetünk meg a Vasas kiváló játékosairól sem, így a legjobb teljesítményünkre lesz szükség a győzelemhez”

– nyilatkozta Tímár Krisztián, a Nyíregyháza vezetőedzője a szon.hu-nak.

A válogatott mérkőzések miatti szünet alatt Nyíregyházán a csapatjáték finomítására helyezték a hangsúlyt.

„Az elmúlt két hét jó alkalmat adott arra, hogy a sérültjeink is jobb formába kerüljenek, és igyekeztünk feltöltődni. A legutóbbi bajnoki mérkőzés óta sikerült csiszolnunk a csapatjátékot, és a játékosok továbbra is rendkívül motiváltan és koncentráltan dolgoznak. Reméljük, hogy ennek már a hétvégén is meglesz az eredménye. A kupamérkőzések mindig különleges hangulatúak, és egy erős ellenféllel kezdünk, de egyértelmű célunk a továbbjutás” – tette hozzá.

A mérkőzés 16 órakor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC