nb1.hu

Egy percig vezetett Horvátország ellen a magyar válogatott

Sok volt az ütközés és a vita a játékosok között.

A magyar futsalválogatott 1-1-es döntetlent játszott a horvátokkal a vasárnapi felkészülési mérkőzésen, a budapesti Sterbinszky Amália Sportcsarnokban – jelentette az MTI.

Sergio Mullor szövetségi kapitány együttese a világbajnokságra készülő horvát válogatott ellen folytatta felkészülését a decemberi Eb-selejtezőre.

Erős magyar kezdés

Erősen kezdtek a magyarok a vasárnapi összecsapáson, Szabó Lajos lövése pedig már az első percben a vendégek kapufáján csattant. A folytatásban látszott, hogy mindkét együttes komolyan veszi a találkozót, sok volt az ütközés és a vita a játékosok között, majd 16 perc után – a csütörtöki spanyolok elleni meccshez hasonlóan – Fekete Márk szerezte a magyarok első találatát.

Az öröm nem tartott sokáig, ugyanis alig egy perccel később egyenlítettek a horvátok, a félidő hajrájában mindkét csapatnak adódtak helyzetei, de újabb gól nem született.

Végig intenzív volt a játék

A fordulás után sem lassult a játék intenzitása, a játékrész derekánál kissé megnyílt a magyar védelem, ám a horvátok a kulcspasszoknál pontatlanok voltak.

A 35. percben Szentes-Bíró Tamás előtt adódott komoly lehetőség a horvát kapu előtt, de nem tudta gólra váltani, belelőtte a kapusba.

A végső dudaszóig pedig már nem változott az eredmény.

Eredmény:
Magyarország-Horvátország 1-1 (1-1)
Magyarország: Gémesi Gergő – Hadházi Sándor, Szabó Lajos, Szentes-Bíró Tamás, Dróth Zoltán
Cserék: Alasztics Marcell, Szalmás Zoltán, Fekete Márk, Rábl János, Rutai Balázs, Kajtár Mátyás, Nagy Kevin, Lipl Noel, Pál Patrik, Rafinha, Vatamaniuc-Bartha Dávid.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC