nb1.hu

Eb 2024: fontos információk a helyszínen szurkolóknak

#csakegyutt

A Magyar Labdarúgó-szövetség hasznos információkat osztott meg a szurkolókkal a honlapján. Pénteken kezdetét veszi a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság Németországban, másnap pedig már a magyar válogatott is pályára lép a tornán. A legfrissebb információkat az UEFA hivatalos Eb-alkalmazásában találják a szurkolók, íme a legfontosabb tudnivalók.

Az A csoportban szereplő magyar válogatott június 15-én Kölnben lép pályára a svájciak ellen, június 19-én és 23-án pedig Stuttgartban játszik, előbb a házigazda németek, majd a skótok ellen.

A magyar szurkolótábor a mérkőzések előtt az alábbi helyszíneken és időpontokban találkozik, és innen közösen vonul majd a stadionokhoz.

Helyszín: Köln – Gerlitzweg 30, 50829
Gyülekező: 2024. június 15. szombat, 10:00 (kezdőrúgás Svájc ellen: 15:00)

Helyszín: Stuttgart – Mittlerer Schlossgarten, Cannstatter Str. 18, 70173
Gyülekező: 2024. június 19. szerda, 12:00 (kezdőrúgás Németország ellen: 18:00)
Gyülekező: 2024. június 23. vasárnap, 15:00 (kezdőrúgás Skócia ellen: 21:00)

(A vonulásokon mindenki saját felelősségre, saját belátása szerint vehet részt!)

A magyarok számára kialakított találkozóhelyeken (Fan Meeting Point) kiszolgáló egységek, büfék és óriáskivetítők várják majd a szurkolókat.

A rendező városokban mérkőzésnapokon a tömegközlekedés ingyenes a belépőjeggyel rendelkezők számára reggel 6 órától másnap 18 óráig. Gépkocsival nem ajánlott megközelíteni a stadionokat. A nagyobb befogadóképességű parkolókat az UEFA az alkalmazásában is feltünteti.

A szurkolók legfontosabb kalauza az említett angol nyelvű UEFA mobilalkalmazás lesz (https://www.uefa.com/euro2024/app/), elsősorban ezen keresztül érdemes tájékozódni a mérkőzésekkel, helyszínekkel kapcsolatban, hiszen az itt található, személyre szabható információkat folyamatosan frissíti az UEFA.

A szurkolóknak szóló információk nagy része az UEFA oldalán is elérhető: https://www.uefa.com/euro2024/event-guide/

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC