nb1.hu

Eb 2024: Döntetlenek, melyek jól jöhetnek nekünk, domináltak a spanyolok a címvédő ellen

Három mérkőzést rendeztek az Európa-bajnokság hetedik napján.

Az Eb C-csoportjában Szlovénia-Szerbia mérkőzéssel indult a második forduló. A müncheni találkozón a gól nélküli első félidő után a szlovénok szereztek vezetést egy szép támadás végén Karnicnik révén. A szerbek nagyon támadtak az egyenlítésért, végül a 95. percben egy szöglet után Luka Jovics bólintott Oblak kapujába, így 1-1-re végeztek a felek. Ez magyar szempontból egyáltalán nem rossz, hiszen Szlovénia 2 ponttal áll, míg Szerbia 1 ponttal.

A kvartett másik mérkőzésén Anglia játszott Dániával. Az angolok Harry Kane révén megszerezték a vezetést, ám nem nyújtottak túl meggyőző játékot. A dán egyenlítés még a 34. percben érkezett Hjulmandnak köszönhetően. Több gól nem esett, így Anglia 4 ponttal már továbbjutónak érezheti magát, míg a dánok 2 ponttal állnak a szlovénekhez hasonlóan.

A B-csoport – és egyben a nap – rangadóján Olaszország, illetve Spanyolország csapott össze egymással. A spanyolok elképesztő fölényben futballoztak, ám gólt nem tudtak szerezni az első félidőben. A szünet után megtört a jég, Calafioriról került a saját kapujába hálóba a labda. A balszerencsés öngól után tovább rohamoztak a spanyolok, de újabb gólt nem szereztek, így az 1-0-ás győzelemmel biztosan a legjobb 16 között vannak.

Európa-bajnokság
Szlovénia-Szerbia 1-1
Dánia-Anglia 1-1
Spanyolország-Olaszország 1-0

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC