nb1.hu

DVTK-MTK: három gól öt perc alatt, hat öröm és óriási fordulatok

A DVTK és az MTK 3-3-as döntetlent játszott egymással szombaton az NB I-ben.

Puhatolózós kezdés után a vendég fővárosiak szereztek vezetést a 19. percben: Bognár kisszöglete után Stieber lőtt jobbról, ballal a bal sarokba, Odincovnak a védők takarása miatt esélye sem volt – 0-1. Ezt követően feljebb lépett a DVTK, ami a 32. percben egyenlítéssé ért, Gera szöglete után Szatmári fejelt a kapuba – 1-1.

Az igazi izgalmak a második félidő közepén indultak. A 64. percben a labdára jó ütemben érkező Antonov lőtt ballal, 11 méterről a hosszú sarokba – 1-2, majd a 77. percben újra egyenlítettek a diósgyőriek, Hejről pattant a kapuba a labda egy közeli lövésnél – 2-2. Egy perccel később már a DVTK-nál volt az előny, Franchuról került a labda a budapestiek hálójába – 3-2, ám nem örülhettek sokáig: a 82. percben Antonov szöglete után Végh fejese állította be a 3-3-as végeredményt.

A hátralévő percekben mindkét félnek megvoltak a lehetőségei, ám a győztes gólt nem sikerült megszerezni – pontosztozkodással mehetnek téli szünetre a csapatok.

DVTK–MTK Budapest 3-3 (1-1)
Miskolc, DVTK Stadion, 3412 néző
Vezette: Pintér Csaba (Káprály, Garai, Szert, Vad II., Vígh-Tarsonyi, Berényi)
DVTK: Odyntsov – Gera, Szatmári, Chorbadzhiyski, Stephen – Holdampf, Bényei (Bokros, 80.), Klimovich (Feuillassier, 70.) – Pernambuco (Kampetsis, 70.), Edomwonyi (Lukács, 70.), Acolatse (Jurek, 80.)
MTK Budapest: Demjén – Hej, Kádár, Kocsis – Varju, Horváth Artúr (Végh, 59.), Kata (Thiam, 75.), Bognár (Kovács Patrik, 90+2), Antonov – Spalek (Kovács Mátyás, 59.), Stieber (Molnár, 75.)
Gólszerzők: Szatmári (33.), Stephen (77.), Feuillassier (78.) illetve Stieber (19.), Antonov (64.), Végh (82.)
Sárga lap: Edomwonyi (28.), Chorbadzhiyski (31.), Holdampf (45.), Szatmári (85.) illetve Kocsis (28.), Varju (42.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC