nb1.hu

DVTK-FTC: eddig jóval kisebb a szurkolói érdeklődés a rangadó iránt

Tavaly két óra alatt fogytak el a jegyek.

A Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzés, amelyet a labdarúgó NB I 3. fordulójában rendeznek meg szombaton 16:00-kor, ezúttal várhatóan alacsonyabb nézőszámot vonz, mint a tavalyi találkozó. A 2023/24-es szezonban háromszor találkozott tétmeccsen a két csapat. A tavaly októberi mérkőzésre két óra alatt elfogytak a jegyek, több mint 11 ezer diósgyőri szurkoló jelent meg a stadionban. Azon a mérkőzésen a Ferencváros végül 2-1-es győzelmet aratott, és a stadionban 12 178 fő volt jelen – emlékeztetett a boon.hu.

Az akkori nagy érdeklődést elsősorban az váltotta ki, hogy a 10. fordulós meccs előtt, az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott listavezető, bajnoki címvédő érkezésekor, a DVTK a 4. helyen állt a tabellán. A két csapat között csak 3 pont volt a különbség.

Az idei mérkőzésre azonban jóval kisebb az érdeklődés. Péntek reggelig mindössze 800 ferencvárosi és körülbelül 6500 diósgyőri szurkoló vásárolt jegyet. A várható nézőszám 8-9 ezer fő körül alakulhat, ami jelentősen elmarad a tavalyi kiugró létszámtól. A vendégszurkolók a várható létszám mintegy tíz százalékát teszik majd ki.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC