nb1.hu

DVTK-DVSC: közleményt adott ki a rendőrség

Közleményt adott ki a szombaton 17 órakor kezdődő DVTK-DVSC bajnoki kapcsán a Miskolci Rendőrkapitányság – jelezte a dvsc.hu.

Ennek értelmében a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérik a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására. A stadion kapuit szombaton 16.00 órától nyitják meg a szurkolók számára.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre történő érkezésének megkönnyítése érdekében az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtóját követően a Skoda autószalon előtti útszakaszon a rendőrség gyűjtőpontot állít fel, ahonnan a szurkolókat a DVTK Stadion vendégparkolójába kísérik.

A gyülekezési pont a 3-as számú főúton Mályi felől érkezők számára is megközelíthető. Az Auchan Miskolc Dél bevásárlóközpont felé jobbra lekanyarodva körforgalomnál az M30-as autópálya felé kell tovább menni és a Déli Ipari Parknál lévő körforgalomnál visszafordulva érhető el a gyülekezési pont.

Azon drukkerek, akik rendőri kíséret keretében kívánnak eljutni a stadionig, a mérkőzés napján 15.30 óra és 16.20 óra között gyülekezzenek a rendőrség által felállított gyülekezési pontnál. Az utolsó konvoj legkésőbb 16.25 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni a szektorukba.

Azon vendégszurkolók, akik nem kívánják igénybe venni a rendőri felvezetést, egyénileg az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion.

A DVTK kedd esti közleménye szerint egyébként már ötezernél is több jegy kelt el a mérkőzésre.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC