nb1.hu

DVSC-Vidi: Grzelak és Blagojevics is kemény csatát vár

A vasárnapi rangadó esélyeiről beszélt a két vezetőedző.

Az NB I tizedik fordulójának délutáni rangadóján a Debreceni VSC fogadja a Fehérvár FC-t. A vezetőedzők az esélyekről beszéltek, a hazaiak szerb mestere, Szrdjan Blagojevics izgalmas mérkőzést vár.

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hisz erős ellenféllel állunk szemben. Már tavaly is említettem, hogy függetlenül a Fehérvár kiesés elleni harcától, az egyik legjobb csapatról van szó, nagyszerű egyéni kvalitású játékosokkal. A bajnokságon belül ők a topcsapatok közé tartoznak, nem lesz könnyű dolgunk ellenük. Feltételezem, hogy a két egymást követő győzelem miatt most az ellenfelünknek nagyobb az önbizalma. Ránk pont az ellenkezője igaz, hisz az elmúlt négy találkozón nem nyertünk, de az utolsó meccsen a Ferencváros ellen vissza tudtunk jönni, ami új energiát és hitet is adhat nekünk.”

Bartosz Grzelak, a Vidi svéd mestere a DVSC csapatkapitányát is méltatta és kitért Fiola sérülésére is.

„Olyan ellenfélre számítok, amelyik ügyesen bánik a labdával és vannak remek egyéni képességekkel rendelkező játékosai. Itt elsősorban Dzsudzsák Balázsra gondolok, aki egy kiváló támadó középpályása a Debrecennek, így kemény meccsre számítok. A felkészülés jól sikerült, a válogatott szünet első hetében egy kicsit keményebben edzettünk a megszokottnál, hogy felkészüljünk az őszi idény második felére. Az edzésekkel elégedett voltam, de természetesen nagyon sajnálom, hogy Fiola Attila sérülten tért vissza a válogatottól. De ez is része a labdarúgásnak, és van egy erős egység a csapaton belül, így meg fogjuk oldani ezt a helyzetet is.”

A két csapat meccstörténelme és a jelenlegi formák alapján is bármi megtörténhet. A mérkőzés 15:30-kor kezdődik.

DVSC-Vidi: a számok alapján bármi megtörténhet – meccstörténelem

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC