nb1.hu

Döbbenet: „felszivárgott” egy rész Gróf Dávid görög szerződéséből!

Megszólalt a játékosügynök.

Illés Zoltán játékosügynök volt az NB1.hu vendége 1az1-ben. A HSI Soccer Soccert vezető játékosügynök, aki többek között Gróf Dávid, Könyves Norbert és Lang Ádám képviselője is, helyzetjelentést adott legpiacképesebb játékosairól – voltak érdekességek…

A kapus kálváriája
Gróf Dávid a görög élvonalból kiesett Levadiakosztól jött el szezon végén, de csak majdnem. Illés Zoltán elmondása szerint az NB I-ből a Paks érdeklődött intenzíven a korábbi válogatott kerettag kapus iránt, de érkezett megkeresés a román első osztályból is. A Pakssal szóbeli megállapodás is történt, de a Levadiakosz vezetői máshogy gondolták, és megdöbbentő módon náluk maradt a 34 éves labdarúgó. Pedig ő nem szeretett volna ott játszani, erről már júliusban írtunk.

„A görögök felé jeleztük, hogy Dávid távozna a megállapodásunk értelmében, és itt jött a meglepetés: ők először ezt teljes mértékben elutasították, majd ajánlatot vártak más kluboktól” – mesélte Illés Zoltán a nem mindennapi sztorit, ami így folytatódik:

Ha próbálok ironikusan fogalmazni, akkor a tollal írt szerződés ezen rész felszivárgott a papírról.

„Talán azzal tudom érzékeltetni a lényeget, hogy Görögországban elfogadják azt a szerződést is, aminek csak az utolsó oldalát írod alá. Nem kell minden oldalra szignálás, de mi szignóztunk minden oldalt.”

Elsőből utolsó Diósgyőrben
A nyáron Diósgyőrből Paksra szerződött Könyves Norbert is rendkívüli dolgot élt állt, mert hogy a támadó maradt volna addigi klubjánál, az NB I-be feljutott Diósgyőrnél:

„Egyetlen ember volt, a vezetőedző, aki azt mondta, hogy neki a Könyves Norbi nem kell. Az élet őt igazolja, mert bajnok lett a csapattal, NB I-be jutott, valószínűleg nem is kell ezt a dolgot megmagyaráznia. Csak óriási volt a kontraszt, hogy fél évvel előtte mondjuk azt, hogy a csapat legjobb játékosa, utána meg gyakorlatilag az utolsónak tekintették.”

Lang távozhat Ciprusról
„Lang Ádámnak stabil a helye, gyakran csapatkapitány az Omoniában, ugyanakkor felmerült a gondolat, hogy mikor ugorjon még egyet a pályafutása során, ha nem most. Tavaly ő játszotta a legtöbb játékpercet a válogatottban – próbáljuk is ezt a lehetőséget megragadni” – világított rá menedzsere az 59-szeres válogatott hátvéd helyzetére.

Illés Zoltán azt is elárulta az interjú során, hogy honnan volt konkrét ajánlata Lang Ádámnak, és egy bátortalan tippet is adott, hogy mennyi esély van a játékos idei klubváltására. A teljes beszélgetés, amelyben további részletek derülnek ki Gróf Dávid esetéről, itt megtekinthető:

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC