nb1.hu

Dárdaiék kétgólos előnyt szórakoztak el, Németh néhány percet kapott

Íme a német másodosztály pénteki mérkőzései.

A Bundesliga 2 tizennegyedik fordulójában a Hertha Berlin a tabella 4. helyén álló Hannoverhez látogatott. Dárdai Pál keretében természetesen nem volt ott Myziane Maolida, akit nyíltan kritizált a magyar szakember, viszont ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyet Dárdai Márton és 73 percig volt a pályán – Bence és Palkó még mindig sérültek.

A 19. percben egy hazai támadás végén Kohn egy remek kiugratást követően hiába lőtt a hálóba, lesen volt az átadás pillanatában. A 30. percben Reese beadása után Niederlechner lőtt a hálóba, 0-1. Hiába birtokolta többet a labdát a Hannover, a félidő utolsó percében egy ellentámadás után megint Reese futott el a bal oldalon és a középre gurítása után Klemens növelte a vendégek előnyét, 0-2.

A második félidő 22. percében szinte a semmiből szépítettek a hazaiak: Neumann meglepő szólója után Nielsen vágta a kapuba a labdát, 1-2. A 80. percben egy hosszú indítást követően Voglsammer egyenlített ki, 2-2. Ez volt zsinórban a harmadik döntetlenje a Herthának.

A forduló másik péntek esti találkozóján a Hamburg 2-1-re legyőzte a Braunschweiget, Németh András a 91. percben állt be csereként.

Bundesliga 2, 14. forduló:
Hannover 96 — Hertha Berlin  2-2
Hamburg — Braunschweig  2-1

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC