nb1.hu

Dárdai: Nem állítom, hogy tudom, hogyan kell nyerni Münchenben

A címvédőhöz látogat a Hertha.

A címvédő Bayern München otthonában lép pályára vasárnap a Hertha a Bundesliga 30. fordulójában. Dárdai Pál a pénteki sajtótájékoztatón nyilatkozott a találkozóról és arról, hogy Lőw Zsolt miatt különlegesebb összecsapásra számít.

“Játékosként és edzőként sem győzni jártam Münchenben. Nem állítom, hogy tudom, hogyan kell nyerni ellenük. Ennek ellenére továbbra is úgy gondolom, hogy pontot szerezhetünk, bár néhány dolgot jól kell csinálnunk: agresszíven nyomni, figyelni a labdaszerzésekre és  helyzetkihasználásra. Ezen a héten sokat dolgoztunk a vesztett labdákon. Tudjuk, hogy nagyon éhesek lesznek a sikerre. Mindent megtesznek, hogy legyőzzenek minket. Nincs vesztenivalónk Münchenben, ezért nem leszünk olyan nyomás alatt, mint a múlt héten” – nyilatkozta a 47 éves vezetőedző. 

 

Barátja ellen meccsel

 

“Thomas Tuchel személyét nagyra értékelem. Az asszisztensét, Lőw Zsoltot már régóta ismerem, családom és jómagam jó barátja.

“Mindkettőjüket meglátogathattam Párizsban, és nagyon kedvesek voltak. Nehéz helyzetben vették át a csapatukat, ezért néhány dolgon változtatniuk kellett, ami eltarthat egy ideig, és ez nálunk is így van. Érdekes játék lesz, és lenyűgöző lesz látni, hogy melyik csapat, él a lehetőségével. Robert Lewandowski távozása óta kicsit más a csapatuk, de még mindig sok egyéni minőséget képviselnek. Nem adhatunk nekik helyet, és szorosan kell fognunk őket” – mondta Dárdai.

 

A Hertha az utolsó, míg a bajorok a második helyről várják a találkozót.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC