nb1.hu

Csukaricski-FTC: Pesics eufóriája, Zachariassen és a titkos papír – reakciók

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 2-1-re verte a Csukaricskit csütörtök este a Konferencia-ligában, így nagyot lépett a továbbjutás felé.

Dráma a 98. percben, a Ferencváros fordított és nyert Szerbiában!

A lefújás után Dibusz Dénes csapatkapitány, valamint a két gólszerző, Alekszandar Pesics és Kristoffer Zachariassen értékelt.

Dibusz Dénes: „Nagyon nehéz volt megélni a meccset. Szerencsére fordítani tudtunk, idegőrlő találkozó volt. Az első félidőben nagyon sok hibával játszottunk, sokszor megkontráztak minket, elveszítettük a labdát, voltak lemaradások, nem tudtuk felvenni az embereket, nem nézett ki jól a történet. A félidőben jött egy hármas csere, próbáltunk változtatni, ez sikerült is, a hazaiaknak nem volt komoly lehetőségük, nem tudtak úgy átrohanni rajtunk a második félidőben. Nekünk volt egy-két ígéretes lehetőségünk, és szerencsére sikerült megfordítani a találkozót. Ki tudtuk használni a hibáikat. Volt idegesség, frusztráció bennünk, nem jöttek az eredmények az utóbbi meccseken, többet várunk magunktól. Tudtuk, hogy ezt a meccset mindenképpen meg kell nyerni, épp ezért is érződött a feszültség az első félidőben. A második félidőben kétszer is összejött a gól, emiatt nagyon boldogok vagyunk. A Fiorentina elleni hazai meccsen egy pont is elég a továbbjutás bebiztosításához, természetesen ez lesz a fókuszban a bajnokik mellett.”

Alekszandar Pesics: „Nem is tudom, mit mondjak. Nem éreztem jól magam a meccs előtt. A szünetben sokat beszéltünk arról, hogy higgyünk egymásban, ez kellett, köszönöm a srácoknak. Kértem a labdát folyamatosan – olyan csatár vagyok, hogy várom a megfelelő pillanatot gólszerzésre. Amikor egy csatár megkapja, és csukott szemmel rálövi, akkor érzi, hogy ebből gól lesz. A legjobbat akartam mutatni magamból, és lehet, hogy nem az én napom volt ma, de ha minden meccset úgy játszok le, hogy nem megy a játék annyira, a végén viszont győztes gólt lövök, aláírom.”

Kristoffer Zachariassen: „Minden érzelem kijött a meccs végén. Küzdöttünk, szenvedtünk, a második félidőre jobban játszottunk, aztán Pesa gólja hihetetlen érzés volt. Amikor kiegyenlítettünk, biztos voltam benne, hogy lesz néhány nagy lehetőségünk. A szurkolók elképesztőek voltak, nélkülük nem tudtunk volna visszajönni onnan, ahonnan visszajöttünk. A titkos papír? Sok formációt váltottunk a meccs alatt, egy ilyen formációváltást kaptuk meg papírcetlin a kispadtól.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC