nb1.hu

Cseri gólt szerzett, új edzőt jelentett be a Honvéd, rutinos játékosokat igazolt a Tatabánya

A barcikai keretben több változás történt.

MEZŐKÖVESD

A Mezőkövesd az NB III-as Karcaggal játszott edzőmeccset. A kövesdiek Cseri és Varjas góljának köszönhetően 2-0-s győzelemmel zárták a mérkőzést.

„Nagyon örülünk annak, hogy hosszú idő után újra sikerült győzelmet aratnunk. A siker azért is nagyon fontos, mert építi az önbizalmat és jó hatással van a csapatszellemre, csapategységre is. Azt is szeretném kiemelni, hogy kapott gól nélkül tudtuk lehozni a mérkőzést, mert ez is nagyon lényeges. Folytatjuk tovább a felkészülést, szombaton újabb edzőmérkőzést játszunk”összegzett a Kövesd vezetőedzője, Tóth Mihály.

Mezőkövesd Zsóry FC – Karcagi SE 2-0 (0-0)
Zsóry Edzőcentrum, zárt kapus. Vezette: Rusz
Mezőkövesd Zsóry FC I. félidő: Juhász – Kojnok, Zachán, Nagy R., Bodnár, Krausz, Ináncsi, Doktor, Harsányi, Bányai, Szalai.
Mezőkövesd Zsóry FC II. félidő: Juhász – Kállai K., Zachán (Varjas Z. 60. p.), Bora, Bodnár, Zvekanov, Takács B., Csirmaz, Cseri, Cibla, Bartusz. Vezetőedző: Tóth Mihály
Gólszerzők: Cseri (75. p.), Varjas Z. (90. p.)

HONVÉD

Paulik István személyében új segédedzővel bővült a kispesti szakmai stáb. Paulik a karrierje során többek között a Mátészalkát és a Cigándot is feljuttatta a harmadosztályba. A Honvéd közleménye kiemeli, hogy az 52 éves Paulik Honvéd-szurkoló családból származik.

Kispest-Vasas: imádkozás a vezérszurkolóért

SOROKSÁR

A Soroksár szerdán a Bicske ellen lejátszotta az első felkészülési mérkőzését idén nyáron. Lipcsei Péter gárdája 1-0-ra kikapott az összecsapáson. A Soroksár mestere egyébként minden játékosának lehetőséget adott.

Bicskei TC- Soroksár SC: 1-0
Soroksár: Apró- Nagy O., Króner, Németh, Donathan- Varga I., Somfalvi- Korozmán, Szabó Sz., Kántor- Halmai
2. félidőben pályára léptek: Vági, Kékesi, Vass, Köböl, Dobos, Varga Z., Lovrencsics, Gálfi, Manner

CSÁKVÁR

Megvan a Csákvár harmadik nyári igazolása: Umathum Ádámot a Puskás Akadémia adta kölcsön a csákváriaknak. A 2006-os születésű Umathum az előző szezonban a Puskás Akadémia II-ben 23 NB III-as bajnokin szerepelt. Umathum leigazolása előtt Szabó Bence és Varga Bence érkezését jelentette be a Csákvár.

BÉKÉSCSABA

Hursán György és Márkus Attila Márk is a Békéscsaba gárdájában vág neki az új idénynek. Hursán számára nem lesz idegen a közeg, ugyanis 2017 és 2021 között már szerepelt a lila-fehéreknél. Hursán előző klubja a Szentlőrinc volt, míg Márkus a legutóbbi idényben a Tiszakécskében futballozott.

KAZINCBARCIKA

Zajlik a csapatépítés Kazincbarcikán: a 25 éves Szabó Máté a PMFC-től érkezik a klubhoz. A szélsőként és a 10-es poszton is bevethető játékos korábban az NB I-ben 30 meccsen játszott.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Bízom benne, hogy a nagyon erős mezőnyben idén is sikerül majd stabil középcsapatként zárni a szezont a Kazincbarcikának. Már az első edzés után azt mondom, hogy jó kis csapatunk lesz, melyet én gólokkal és gólpasszokkal szeretnék segíteni. Nyilván azért kerültem ide, mert ez a szakvezetés elvárása is, én pedig szeretném kihozni magamból a maximumot!” – mondta Szabó a klubhonlapnak.

Közben az is eldőlt, hogy Megyeri Gáborral, Szabó Balázzsal és Székely Krisztiánnal sem hosszabbít a vezetőség, vagyis ez a három labdarúgó máshol folytatja a karrierjét.

TATABÁNYA

Bertus Lajos és Jelena Richárd az új idénynek a Tatabánya gárdájában vág neki. Jelena Csíkszeredáról érkezik az újonchoz, míg a korábban 269 NB I-es meccsen szereplő Bertus legutóbb a Tiszakécskét erősítette.

„Amikor megkerestek, hallottam, hogy jó a csapategység, ami számomra nagyon fontos; jó lenne ezt továbbvinni. Örülök, hogy befogadó közegbe érkeztem, biztos vagyok benne, hogy a beilleszkedéssel nem lesz gond. Kíváncsian várom a felkészülést és a szakmai munkát. Szeretnék egy stabil csapat tagja lenni és bízom benne, hogy gólokkal és gólpasszokkal járulok majd hozzá a sikerekhez” – fogalmazott Bertus.

Az NB II-be feljutott gárda szerdán a Gyirmót II-vel játszott edzőmeccset. A tatabányaiak elégedetten hagyhatták el a pályát, hiszen 2-1-re nyertek.

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC