nb1.hu

Bundesliga: Dárdai az ellenfél támadójával sörözne a győztes meccs után

Nem változott a mottó a sereghajtónál. 

Péntek este a Bundesliga utolsó helyén álló Hertha a 11. Köln otthonába látogat. A mérkőzést megelőzően Dárdai Pál nyilatkozott, melyről a klub hivatalos oldalán számolt be. Bár a Stuttgart ellen megszerezte a győzelmet a fővárosi együttes, még korán sem dőlhet hátra. Hátránya 5 pont a már bennmaradó helyen álló Schalkéval szemben.

 

“Egy győzelem után nem lehetünk elégedettek, folytatnunk kell a munkát. Még van hova fejlődnünk az átmenetben, hogyan játszunk a labdaszerzés után. Fontos, hogy ott tegyük meg a következő lépést. Az a szép, hogy itt, a Herthánál mindenkinek nagyon nagy szíve van. Ezt érezni lehetett a Stuttgart elleni stadionban és a városban minden nap érzem.

 

Győztes csapaton ne változtass

Elégedett vagyok a heti edzésmunkával. Mindig elemezzük az ellenfeleinket, majd ennek megfelelően választjuk ki a csapatot, de szerintem ugyanaz a csapat fog kezdeni, amelyik a Stuttgart ellen nyert.

 

Nem változott a mottó

“Nem hiszem, hogy még levonhatjuk a tanulságokat az előző, Köln elleni meccsből. Ami előttünk áll, az a saját játékunk lesz, jó ellenfél és jó szurkolók ellen. Megfelelő koncentrációval és egy kis szerencsével meg tudjuk lepni őket. Ha ez sikerül, egy jónapot tölthetünk el Kölnben. Korábban is mondtam: négy meccs, négy győzelem!

Berliner Kurier az ellenfél támadójáról Davie Selkéről kérdezte a magyar szakembert. 

 

“Davie az édesapjával jött ide, az üres stadion VIP-részlegén ültünk. Először azt hittem az apjára, hogy a testvére, de aztán ez hamar tisztázódott – emlékezett vissza a közös munka kezdetére Dárdai, majd hozzátette: “Davie-t sosem szabad alábecsülni, neki is vannak váratlan húzásai meccs közben. Azt kívánom neki, hogy maradjon egészséges, és rúgjon gólt ellenünk. De nyerünk 2-1-re, és utána megiszunk egy jó sört.”

 

A mérkőzés péntek este 20.30-kor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC