nb1.hu

Budapestre igazol a Gyirmóttól távozó 11-szeres magyar válogatott futballista

Több ajánlata is volt. FRISSÍTVE!

Január 31-én az NB1.hu jelezte, hogy Vass Ádám távozott az NB II-ben szereplő Gyirmóttól. Jelenleg még nincs csapata a 11-szeres magyar válogatott játékosnak, de a helyzet hamarosan változhat.

Az NB1.hu úgy tudja, hogy Vassnak több vidéki ajánlata is volt, de egy fővárosi csapatban folytatja a karrierjét. Ez a budapesti gárda a másodosztályban szerepel jelenleg. Hamarosan egyébként hivatalos bejelentés is várható.

Vass a mostani idényben 21 NB II-es bajnokin lépett pályára a Gyirmótban, egyetlen gólját a Soroksár elleni 2-2-es döntetlen során szerezte októberben. A HLSZ adatbankja szerint a rutinos futballista az NB I-ben 155 összecsapáson jutott szóhoz.

A 34 esztendős középpályás korábban a légióskodásba is belekóstolhatott, többek között Olaszországban és Belgiumban is szerepelt:

FRISSÍTÉS (14.01):

A Soroksár bejelentette Vass Ádám érkezését, íme a közlemény:

„Az átigazolási időszak első felében filozófiánknak megfelelően több fiatal játékost szerződtettünk, olyanokat, akik szép karrier előtt állnak. Két rutinos középpályásunk távozásával azonban szükségessé vált egy sokat látott vezéregyéniség megszerzése is, ezért gyors tárgyalásokat követően sikerült megegyezni az ősszel még Gyirmóton játszó Vass Ádámmal.

A ferencvárosi nevelésű játékos tizenévesen lett a Stoke City légiósa, majd megfordult az olasz Bresia együttesében, ahol aktív szereplője volt az első osztályba jutó csapatnak, majd a legfelsőbb osztályban is rendre játéklehetőséghez jutott. Légiós évei alatt játszott a BL induló CFR Kolozsvár és az Oostende csapatában is.

2013-as hazatérését követően 6 évig tartozott az MTK csapatához, majd 2019-ben igazolt Gyirmótra. A győri csapat meghatározó játékosa, csapatkapitánya volt mind az NB2-es, mind pedig az NB1-es szezon alatt.”

A soroksáriak jelenleg a kilencedik helyen állnak az NB II-ben. A csapat a következő fordulóban a Nyíregyházát fogadja vasárnap 14 órától.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC