nb1.hu

Bolláék remekül kezdték a szezont, Vitális góljával a DAC nyerte a történelmi találkozót

Vasárnapi légióskörkép, Kerkez és Balogh is kezdett.

ANGLIA
A Bournemouth a spanyol élvonalbeli Rayo Vallecano ellen 1-0-s győzelmet aratott hazai környezetben. A felkészülési mérkőzést Kerkez Milos, a magyar válogatott balszélsője végigjátszotta.

AUSZTRIA
A Rapid Wien a tavalyi ezüstérmes Sturm Grazot fogadta az osztrák Bundesliga nyitófordulójában. Bolla Bendegúz a kezdőben kapott helyet a hazaiknál és a lefújásig a pályán volt. Kern Martin nem volt ott a Sturm felnőtt keretében. A Rapid egy 29. percben szerzett Beljo góllal 1-0-ra győzött.

LENGYELORSZÁG
Kiss Tamás hatalmasat hibázva mutatkozott be új csapatában.

OLASZORSZÁG
Felkészülési mérkőzésen 4-1-re nyert a Parma az Atalanta ellen hazai pályán, Balogh Botond ott volt a Serie B friss bajnokcsapatának kezdőjében.

SZERBIA
A Topolyai SC gól nélküli döntetlent játszott a korábbi Újpest-edző, Milos Krusics irányította Spartak Suboticával. Sós Bence a 74. percben csereként lépett pályára a hazaiaknál.

SZLOVÁKIA
Történelmi találkozóra került sor a Mol Arénában: a szlovák élvonalban először mérkőzött mérkőzött meg egymással a DAC és az újonc Komárom. A magyar légiósok közül csak Vitális Milán volt a dunaszerdahelyiek kezdőjében, Damir Redzic a 62. percben állt be.

Trusa találatával a DAC a 40. percben szerzett vezetést, amit a hajrában Vitális növelt kétgólosra: a magyar támadó egy remek csel után higgadtan gurított a hálóba.

SVÁJC
A Szuperliga 3. fordulójában a Lausanne hazai pályán szenvedett 4-3-as vereséget a St. Gallen csapatától. Szalai Gábor a cserepadon ült. Az NB1.hu információi szerint Csoboth Kevin hamarosan találkozhat majd a magyar védővel.

Csoboth Kevin végleg kikerülhetett az Újpest keretéből – NB1.hu-infó

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC