nb1.hu

Boldoggá tenné a szurkolóit a DVTK, gondok a Békéscsabánál

Jobb játékra törekszik az MTK.

A 37. forduló jön az NB II-ben, a meccsek zömét vasárnap rendezik meg, a Békéscsaba-Tiszakécske összecsapás a kakukktojás, hiszen ez hétfőn lesz. A bajnoki címét már korábban bebiztosító DVTK ünnepre készül a Győr ellen.

„Egy kis örömet akartunk Miskolcra hozni, egész évben azért dolgoztunk nap mint nap, hogy megteljen a stadion, és úgy látszik, nem végeztünk rossz munkát. Nagy felelősség számunkra, hogy ilyen sokan jönnek ki miattunk, igyekszünk győzelemmel meghálálni szurkolóinknak az egész éves biztatást. Továbbra is elsősorban a saját játékunkra koncentrálunk, mert a győzelem mellett támadó focival és szép játékkal szeretnénk boldoggá tenni a szurkolóinkat” – mondta a dvtk.eu-nak Kuznyecov Szergej.

A második helyen álló MTK osztályváltása matematikailag is biztossá válhat a Kazincbarcika elleni összecsapáson.

„Szeretnénk változtatni a játékunk minőségén. A Kazincbarcika elleni meccsen jó eredményt kívánunk elérni. Ellenfelünk egy nagyon masszív csapat. Nehéz a Barcika ellen játszani. Egy nagyon hosszú bajnokság végén érhetjük el biztosan a célunkat, a feljutást” – mutatott rá Horváth Dávid, az MTK trénere.

A harmadik helyezett Ajka annak a Dorognak az otthonában vizitál, amelynek a kiesése már eldőlt. A nehéz helyzetben lévő Békéscsaba a játéknap utolsó meccsén a Tiszakécskét fogadja.

„Mindenképpen pontokra lenne szükségünk, leginkább hatra, ez azonban nem lesz egyszerű. A győzelem jó eséllyel nem csak pontokat adna, hanem más pozitív dolgokat is magában hordozna. Az biztos, hogy mindent meg fogunk próbálni, de sajnos már nem csak a saját kezünkben van a sorsunk. Vannak problémáink: sérülések, betegségek és Czékus öt sárga miatt el lesz tiltva sajnos. Mivel Czékus játszott majdnem minden mérkőzésen a fiatal-szabály miatt is, így közvetlenül a mérkőzés előtt fogom eldönteni, hogy ki az a másik három közül, akit bevethetőnek gondolunk, de még azt is el tudom képzelni, hogy megfelezem köztük a mérkőzést” – fogalmazott Pásztor József, a békéscsabai gárda mestere.

A 37. forduló vasárnapi programja:

17.00: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Gyirmót FC Győr
17.00: MTK Budapest–Kolorcity Kazincbarcika SC
17.00: Szentlőrinc–Pécsi MFC
17.00: Dorogi FC–FC Ajka
17.00: Budafoki MTE–Soroksár SC
17.00: Credobus Mosonmagyaróvár–BFC Siófok
17.00: HR-Rent Kozármisleny–Szombathelyi Haladás
17.00: Diósgyőri VTK–ETO FC Győr
17.00: Aqvital FC Csákvár–Nyíregyháza Spartacus FC

A Békéscsaba-Tiszakécske meccs hétfő este 20 órakor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC