nb1.hu

Bognár György kellemetlen meccsre számít, Böde szerint nem szabad felvenni a provokációt

Tetemes az előny, de oda kell figyelniük a paksiaknak.

Mint ismert, a Paks kedd este a montenegrói Mornar vendégeként lép pályára a Konferencia-liga-selejtező 3. fordulójának visszavágóján.

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Bognár György vezetőedző és Böde Dániel nyilatkozott.

Bognár György: „A 3-0 tetemes előny, és azért a játéktudásbeli különbség is inkább felénk billent az első mérkőzésen. Az a fajta hozzáállás és párharcerősség, amivel a montenegróiak rendelkeznek, azt vetíti előre, ismét egy kellemetlen találkozó elé nézünk. Előnyünk másfajta, mint a Larnaca elleni, náluk az egyéni játékkészség, képzettség sokkal nagyobb volt. A Mornarnál a csapategység dominál, taktikailag rendben vannak, a védekezést jól megszervezik, és vannak jó játékosaik is, akik veszélyesek lehetnek kontrából vagy pontrúgások után. Arra számítunk, már az első perctől kezdve megpróbálnak ránk jönni, hiszen ha akarnak valamit, nincs mire várniuk. Ennek benne kell lennie a fejekben, és ebből adódóan az első negyedórában rendkívül stabilnak kell lennünk.”

Böde Dániel: „Az első mérkőzés után úgy gondolom, fel kell készülnünk mindenre. A találkozó első fele kiemelten fontos lesz, nem kaphatunk gólt, de végig maximális koncentrációra lesz szükségünk. Oda kell figyelnünk, nehogy elveszítse valaki a fejét, nem vehetünk fel semmi esetleges provokációt. Ez az előnyünk más, mint két hete, de azt érzem, mentálisan rendben van a csapat az összecsapásra.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC