nb1.hu

Bognár György elárulta, hogy miért nem játszott Beke Péter

Az MTK vendégeként 1-1-es döntetlennel kezdte a bajnokságot a Paks. Bognár György, a tolnaiak vezetőedzője az NB1.hu-nak elmondta, hogy a legnagyobb gondot az okozta a játékukban, hogy kevés veszélyes gólhelyzetet tudtak kialakítani.

Bognár úgy emlékezett vissza, hogy egyik csapat sem volt jobb a másiknál, eléggé vérszegény volt a találkozó. Hozzáfűzte, hogy az élet állította össze a védelmüket, annyi sérültjük volt, de nem a csapatvédekezéssel, hanem a támadójátékkal volt elégedetlen, mert kevés igazi gólhelyzetet alakítottak ki a játékosai, ami egyáltalán nem jellemző a Bognár irányította Paksra.

Arról is beszélt, hogy négy-öt olyan lehetőségük volt, amikor jobban kellett volna koncentrálniuk és kivitelezniük a végkifejletet.

“Kioltották egymást a csapatok. Sem az első, sem a második félidőben nem tudtunk bontani, így nem alakulhattak ki úgy a végjátékok, ahogy szoktak. Meccsenként szokott lenni öt-hat komoly gólhelyzetünk, most csak lehetőségek voltak és ez kevés volt” – válaszolta Bognár az NB1.hu-nak.

A Budafokról igazolt gólvágó, Beke Péter nem jutott lehetőséghez az MTK ellen, ezért rákérdeztünk Bognárnál, hogy ezt is az élet hozta-e, mint a közvetlen védelme összeállítását.

Jelen pillanatban Péter még nincs abban a ritmusban, hogy hasznunkra legyen. Könyves Norbert és Hahn János előrébb tartanak nála, de az MTK ellen ők sem játszottak jól.

“Ez nem jelenti azt, hogy ne rendelkeznének több élvonalbeli rutinnal. Ha Péter utoléri magát, akkor biztosan szerepet fog kapni.”

A Paks legközelebb augusztus 12-én lép pályára a bajnokságban, a DVTK vendégeként.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC